Όλες οι τελευταίες εξελίξεις πριν τη συνάντηση στη Λίγκα. Ποιοι θα δώσουν το παρών

Με τα τωρινά δεδομένα -εξάλλου η Τρίτη είναι... μια άλλη μέρα- η συνάντηση της Λίγκας, η λεγόμενη άτυπη σύσκεψη, θα διεξαχθεί κανονικά (16:00), ωστόσο θα έχει απουσίες.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις πριν τη συνάντηση στη Λίγκα. Ποιοι θα δώσουν το παρών

Αν και το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε έντονη φημολογία -η οποία είχε βάση- ότι πάει προς ματαίωση η περίφημη σύσκεψη λόγω απουσίας του κ. Μαρινάκη, αυτή αναμένεται να γίνει. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού μέχρι τις 16:00 που είναι προγραμματισμένη, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οι εκπρόσωποι των "μεγάλων"

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί από τον Θόδωρο Γιαννίκο (νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και εκ των αντιπροέδρων) και τον (επίσης εκ των αντιπροέδρων) Σάββα Θεοδωρίδη. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δώσει το παρών και ο Γιάννης Βρέντζος.

Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη (εν τοις πράγμασι ιδιοκτήτης) και τον διευθύνοντα σύμβολο Αλέξη Δέδε, ενώ ο Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χρήστο Παναγόπουλο.

Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη θεωρείται δεδομένη. Εξάλλου, η σύσκεψη πήγε από τις 14:30 στις 16:00 για να προλάβει να επιστρέψει από το εξωτερικό το αφεντικό του Δικεφάλου. Για τους υπόλοιπους που θα τον συνοδεύσουν, υπάρχει ενδεχόμενο να είναι τόσο ο Λούμπος Μίχελ όσο και ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ή ένας εκ των δύο. Αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρωί της Τρίτης.

Για να επιστρέψουμε στα της ματαίωσης, υπήρξε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η σύσκεψη στον Συνεταιρισμό δεν θα γίνει, αφού υπήρχαν αντιδράσεις από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ λόγω της απουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά επαναλαμβάνουμε πως έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση, η συνάντηση θα γίνει.

Ο ρόλος του Κοντονή

Για τον Σταύρο Κοντονή τα γράψαμε νωρίτερα. Ήδη άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τους "μεγάλους" για να γίνει μια συνάντηση τις επόμενες μέρες όπου θα συζητηθεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι τελευταίες εξελίξεις, αλλά και η πρόταση του υφυπουργού να τοποθετηθούν πρόεδροι κοινής αποδοχής τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη Super League. Αρχική πρόθεση του κ. Κοντονή ήταν να γίνει η συνάντηση πριν από την άτυπη σύσκεψη της Λίγκας, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, αφού υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Μία εξ αυτών είναι η απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο εξωτερικό.

Πάντως, ο υφυπουργός θα επιδιώξει να γίνει σύντομα αυτή η συνάντηση (ερωτηματικό αν θα γίνει πριν ή μετά το ντέρμπι του Φαλήρου), με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να έχουν ενημερωθεί για την επιθυμία του Σταύρου Κοντονή. Στον Ολυμπιακό, πάντως, λένε πως δεν έχουν τέτοια ενημέρωση και ουδείς τους έχει ειδοποιήσει από πλευράς υφυπουργείου. Όταν αυτό γίνει, τότε θα τοποθετηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέλει συνάντηση με τους "μεγάλους" ο Κοντονής

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Γκιρτζίκης: "Δεν θα τους περάσει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK