Ολισαντέμπε: "Κάποιοι παίζουν για τους εαυτούς τους"

Ολισαντέμπε: "Κάποιοι παίζουν για τους εαυτούς τους"
Λόγια τα οποία δεν ακούγονται συχνά από ποδοσφαιριστές, ανήκουν στον Εμάνουελ Ολισαντέμπε. Ο 26χρονος επιθετικός, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, τόνισε: " Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν παίζουμε ως ομάδα. Κάποιοι παίζουν για τον εαυτό τους και όσο δεν αλλάζει αυτό, δεν πρόκειται να βελτιωθούμε. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι δεν είμαστε ομάδα. Ορισμένοι αγωνίζονται για να δουν το πρόσωπό τους στις εφημερίδες της επόμενης ημέρας ".

Από τη πλευρά του, ο Μίκαελ Νίλσον, είπε: " Παίξαμε λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε ευκαιρίες αλλά γενικά η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Πρόκειται για ακόμη ένα κακό αποτέλεσμα το οποίο μας αφήνει επτά πόντους πίσω. Έχουμε πρόβλημα αυτοπεποίθησης ".


Όσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από κάποια πράγματα αλλά δε θα μπορούσε να μη παραδεχτεί τα κακώς κείμενα της ομάδας του. Είπε χαρακτηριστικά...

" Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Δάρλα και του Μάντζιου που έπαιξαν για πρώτη φορά, όπως επίσης και από την απόδοση του Θεοδωρίδη που έκανε καλή αρχή. Είναι ένα θετικό σημείο. Αυτό τον καιρό όμως δεν είμαστε τυχεροί. Όπως και στο ματς με την Ουντινέζε, έτσι και σήμερα είδα σημεία βελτίωσης αλλά μας λείπει η νίκη. Έχουμε την θέληση να δοκιμάσουμε ακόμη κάποια πράγματα ".

" Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Το κυριότερο είναι πως πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην αντίπαλη περιοχή. Είναι κάτι που το είχα επισημάνει από το πρώτο ματς, αυτό της Κρακοβίας ".

Εν συνεχεία, για πολλοστή φορά, ξεκαθάρισε πως βλέπει το μέλλον ευοίωνο... " Έχω υπομονή και ηρεμία. Αυτή είναι η δουλειά μου. Πηγαίνουμε βάσει προγράμματος και η πορεία μας δεν είναι κακή. Βέβαια, είναι δύσκολο να σας το εξηγήσω από τη στιγμή που δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Όταν ο Παναθηναϊκός μένει στην ισοπαλία είναι απογοητευμένος ενώ ο αντίπαλος πανηγυρίζει. Είμαι πάντως ο πρώτος που πρέπει να δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Ο βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα ".

Όσο για τον Ιγκόρ Μπίσκαν... "Δεν λαμβάνω υπ όψιν το όνομα του Μπίσκαν. Τον αντικατέστησα επειδή έτσι έπρεπε να πράξω. Για να βρίσκεται ένας παίκτης στη βασική ενδεκάδα σημαίνει πως έχει κάνει κάποια πράγματα στη προπόνηση, δεν είναι θέμα τυχαίας επιλογής. Δεν είναι σωστό να εστιάζουμε την προσοχή μας σε έναν παίκτη, παρά μόνο στην ομαδική απόδοση ".

Από τη πλευρά του, ο Τάκης Λεμονής είπε: " Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Καλή είναι η ισοπαλία αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν είχαμε δυνάμεις να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά. Δεν δείξαμε εικόνα ομάδας που πάει για την ισοπαλία. Μας έλειψε η αποφασιστικότητα και η τόλμη. Θέλουμε να φτάσουμε σε σημείο να παίζουμε το ίδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες μου πως το ματς ανήκει στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουν από τη στιγμή που δε νικήσαμε.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, θα βρει τον δρόμο του. Με το ισχύον σύστημα βαθμολογίας, δεν είναι δυνατόν ένα πρωτάθλημα να τελειώσει από την τρίτη αγωνιστική ".

Για λογαριασμό των παικτών, τον λόγο από τους φιλοξενούμενους πήρε ο Γιώργος Θεοδωρίδης... " Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Σε όλο τον αγώνα είχαμε τον έλεγχο, αν και ο Λεβαδειακός δεν έπαιξε άσχημα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο να παρουσιάσουμε αλλά στην επανάληψη χάσαμε πέντε – έξι ευκαιρίες και είναι λογικό να τα βάζουμε με τη τύχη μας. Θα βρούμε τον δρόμο μας. Έχουμε την ικανότητα και θα πάμε καλύτερα. Γνωρίζουμε τις προσδοκίες του κόσμου και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε σε αυτές ".

Για τους γηπεδούχους, δύο λόγια είπε ο αρχηγός, Τάσος Παστός... " Είμαστε ικανοποιημένοι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και κάναμε καλά τη δουλειά μας. Θα είμαστε σκληρό καρύδι. Αυτό είναι μήνυμα για όλους όσοι μας είχαν ξεγραμμένους πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK