Ολλανδός θρύλος έφαγε κράξιμο από Άγγλους επειδή είπε τον Σούλε... Μαγκουάιρ

Γερμανό Μαγκουάιρ χαρακτήρισε τον Νίκλας Σούλε ο Φαν ντερ Φάαρτ με αποτέλεσμα το Twitter να ξεσπάσει εναντίον του.

Manchester United's Harry Maguire warms up prior to the English League Cup third round soccer match between Manchester United and Aston Villa at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, Nov. 10, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Ολλανδίας εμφανίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ και κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλείσμο σοκ της Γερμανίας από τη νοκ-άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε τοποθέτησή του για τον κεντρικό αμυντικό των Γερμανών, Νίκλας Σούλε ο Ολλανδός δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Χάρι Μαγκουάιρ λέγοντας χαρακτηριστικά "...ο Σούλε δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, Είναι ο Γερμανός Χάρι Μαγκουάιρ. Αν πάω να δω την Κυριακή έναν αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας θα βρω τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν όπως αυτός..."

Αυτό το σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους οπαδούς της εθνικής Αγγλίας στο Twitter, καθώς ο Μαγκουάιρ μέχρι στιγμής αποτελεί έναν από τους διακριθέντες της εθνικής Αγγλίας στην πορεία της στο Μουντιάλ με κάποιους να λένε πως είναι προσβολή αυτή η σύγκριση και κάποιους άλλους πως ο Μαγκουάιρ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης για την ομάδα και τη χώρα του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Σε εκπομπή του Κατάρ ειρωνεύονται την φωτογράφιση των Γερμανών

Βέλγιο: Έσκασε ο Λουκάκου με τον αποκλεισμό, ακύρωσε τις διακοπές του κι έβαλε στόχο

Μουντιάλ 2022: Αεροπορική εταιρεία "τσουρούφλισε" Βέλγιο και Γερμανία για τον αποκλεισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK