Ιστορική συνάντηση: Όλοι αυτοί θα παίξουν για τον Γκέραρντ

Ένα ξεχωριστό φιλικό προς τιμήν του μεγάλου Ολλανδού προπονητή οργανώνεται για τις 20 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο. Στο γήπεδο θα βρεθούν όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τη μία τα "παιδιά" του και από την άλλη οι "φίλοι" του.

Ιστορική συνάντηση: Όλοι αυτοί θα παίξουν για τον Γκέραρντ
EUROKINISSI

Αν και Ολλανδός στην καταγωγή, ο (γεννηθείς στο Μπρένσεμ) Έγκεν Γκέραρντ, ο δικός μας Ευγένιος, αποτελεί σύμβολο τόσο για το κρητικό όσο και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής που "άντεξε" όσο κανείς άλλος σε πάγκο ομάδας και υπό την καθοδήγησή του ο ΟΦΗ πανηγύρισε τις λαμπρότερες στιγμές της ιστορίας του, ήρθε η ώρα να τιμηθεί. Από τα δικά του παιδιά, τους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε, αλλά και φίλους.

Το παιχνίδι - γιορτή της 20ης Νοεμβρίου δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί πουθενά αλλού από το "Γεντί Κουλέ", εκεί που ακόμα αγαπούν τον Ολλανδό και τον σέβονται.

" Γιορτάζουμε και τιμούμε τον μοναδικό προπονητή στη Ελλάδα που παρέμεινε 15 συναπτά χρόνια στην ίδια ομάδα!!! Τον μοναδικό προπονητή που έψαχνε σ' όλο τον πλανήτη για να βρει νέα ταλέντα, ώστε υπό την καθοδήγησή του να εξελιχθούν σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές! Τον μοναδικό προπονητή που άνοιξε διάπλατα την "πόρτα" της εθνικής ομάδας για πολλούς από μας", ανέφεραν στο κείμενό τους οι εμπνευστές της ιδέας, οι οποίοι φυσικά και δεν ξέχασαν τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη για το καλό που έκανε στον ΟΦΗ.

Μέχρι τώρα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ποδοσφαιριστές όπως...

Παιδιά Γκέραρντ: Γιάννης Αναστασίου, Παύλος Αδάμου, Αλέξης Αλεξούδης, Γιάσμικο Βέλιτς, Χάιμε Βέρα, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Νίκος Γκουλής, Αλεσάντρο Ίσις, Κώστας Κιάσσος, Θανάσης Κολιτσιδάκης, Πέτρος Μαρινάκης, Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, Νίκι Παπαβασιλείου, Ηλίας Πουρσανίδης, Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, Μύρων και Μιχάλης Σηφάκης, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, Νίκος Τσιαντάκης, Κώστας Φραντζέσκος, Κώστας Χανιωτάκης, Βαγγέλης Χοσάδας και πολλοί άλλοι.

Φίλοι Γκέραρντ: Γιώργος Αμανατίδης, Στράτος Αποστολάκης, Κριστόφ Βαζέχα, Στέλιος Βενετίδης, Λεωνίδας Βόκολος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Σίνισα Γκόγκιτς, Τραϊανός Δέλλας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άκης Ζήκος, Γιώργος Καραγκούνης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Καψής, Νίκος Κωστένογλου, Θανάσης Κωστούλας, Σάββας Κωφίδης, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Ντέμης Νικολαΐδης, Νίκος Νταμπίζας, Χουάν Ρότσα, Τόνι Σαβέφσκι, Δημήτρης Σαραβάκος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Βασίλης Τσιάρτας, Τάκης Φύσσας

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να βάλουν συμβολικό εισιτήριο ενός ευρώ και τα έσοδα να διατεθούν στο Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ Τάλως και στην Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give".

News 24/7

24MEDIA NETWORK