Ολοι ευχαριστημένοι

Σε μια αγωνιστική που κυριάρχησε η απουσία των γκολ (4 τέρματα σε 6 αγώνες), με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα. Η Κέρκυρα επικράτησε του Πατραϊκού με 1-0, ενώ η Καλαμαριά ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λεβαδειακού νικώντας τον με 2-0. Επιτυχία μετά από καιρό και για την Κασσάνδρα, 1-0, τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.Ηβαθμολογία.

Ολοι ευχαριστημένοι
Σε μια αγωνιστική που κυριάρχησε η απουσία των γκολ (4 τέρματα σε 6 αγώνες), με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα. Η Κέρκυρα επικράτησε του Πατραϊκού με 1-0, ενώ η Καλαμαριά ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λεβαδειακού νικώντας τον με 2-0. Επιτυχία μετά από καιρό και για την Κασσάνδρα, 1-0, τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.



Η πρωτοπόρος Κέρκυρα δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε εντός έδρας του μαχητικού Πατραϊκού με 1-0. Λυτρωτής για τους "Φαίακες" ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος στο 37ο λεπτό σημείωσε το μοναδικό σκορ της αναμέτρησης επιτρέποντας στους γηπεδούχους να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους.

Νίκη και για την Καλαμαρια, η οποία στο θεωρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε σχετικά άνετα του Λεβαδειακού στο Καλοχώρι με 2-0. Μάλιστα δυο λεπτά ήταν αρκετά για τους γηπεδούχούς για να εξασφαλίσουν τη νίκη, καθώς Παπάς και Ντάβιντσον στο 41' και στο 42' αντίστοιχα καθάρισαν για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπουν στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όμως ο πορτιέρο των "Πόντιων", Καρατζιόβαλης αρνήθηκε το γκολ σε πέναλτι του Εντίλσον στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η Κασσάνδρα συνήλθε αγωνιστικάκαι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στα Γιάννενα. Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε ότι θα λήξει χωρίς τέρματα, ο Δημητριάδης είχε διαφορετική άποψη, αφού με γκολ στο 88' έδωσε τη σημαντική νίκη στους φιλοξενούμενους.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Απόλλων Καλαμαριάς-Λεβαδειακός 2-0
(Παππάς 41, Ντάβιντσον 42)
ΠΑΣ Γιάννινα- Κασσάνδρα 0-1 (Αθανασιάδης 88)
Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 0-0
Καλαμάτα-Ποσειδών Νέων Πόρων 0-0
Κέρκυρα-Πατραϊκός 1-0
(Ιωάννου 37)
Εθνικός Αστέρας-Νίκη Βόλου 0-0

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Ατρόμητος Αθηνών-Φωστήρας και Παναχαϊκή-Απόλλων Αθηνών




H βαθμολογία της Β' Εθνικής






















News 24/7

24MEDIA NETWORK