Ούτε έναν απέκλεισε ο Ουζουνίδης

Με 22 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Παναθηναϊκού. Η ερμηνεία της επιλογής του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos zeka ebokou berg EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το derby της Κυριακής κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο. Στην τελευταία προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε για πρώτη φορά αποστολή με 22 παίκτες, κυρίως για... ψυχολογικούς λόγους. Οι μόνοι που έμειναν εκτός ουσιαστικά ήταν οι Νέοι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ20, ο Στέφανος Ευαγγέλου αλλά εφόσον είχε πάρει ήδη τρία στόπερ δεν γινόταν να πάρει κι άλλο και φυσικά ο Λαουτάρο Ρινάλντι ο οποίος εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK