Όλοι οι γκολτζήδες της Ελλάδας "τρώνε" τους "άσφαιρους" Ρονάλντο-Μπενζεμά

Τα μόλις δύο γκολ που έχουν πετύχει μαζί οι Μπενζεμά -Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν τραγική επίδοση, ειδικά μάλιστα αν μπουν στη ζυγαριά με τις αντίστοιχες επιδόσεις των επιθετικών των ελληνικών ομάδων, οι οποίες είναι εντυπωσιακά καλύτερες!

Όλοι οι γκολτζήδες της Ελλάδας "τρώνε" τους "άσφαιρους" Ρονάλντο-Μπενζεμά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά σίγουρα δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους. Ίσως διανύουν τη... χειρότερη. Σε 12 αγωνιστικές της La Liga μετρούν από ένα γκολ ο καθένας και μάλιστα στο ίδιο ματς, κόντρα στην Χετάφε. Έκτοτε έχουν να σκοράρουν 365 λεπτά ο πρώτος και 283 ο έτερος.

Πέρυσι εν τω μεταξύ ο Πορτογάλος σε 12 αγωνιστικές είχε βρει δίχτυα οκτώ φορές και ο Γάλλος άλλες τέσσερις, επιδόσεις που κάνουν τις εφετινές τους να μοιάζουν τραγικές. Αν, δε, τεθούν σε σύγκριση με τα γκολ των κατά συνθήκη επιθετικών διδύμων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, βγαίνουν χαμένοι από χέρι...

Υπάρχουν φυσικά ομάδες (οι περισσότερες) οι οποίες αγωνίζονται μ' έναν επιθετικό (κορυφής) κι έτσι είναι δυσκολότερο να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα. Καταχρηστικά ωστόσο επιλέξαμε τους επιθετικούς ομάδων που είτε έχουν παίξει στην κορυφή είτε μπορούν να βρεθούν μαζί εκεί. Δύο από κάθε ομάδα της Super League Σουρωτή.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Όλες οι ομάδες είχαν καλύτερο απολογισμό με μοναδική εξαίρεση τελευταίο Πλατανιά, όμως οποίος ωστόσο δεν... χάνει από τους Μπενζεμά-Ρονάλντο, μιας και οι Γκρζέλτσακ και Μπούντνικ έχουν από ένα γκολ ο καθένας. Όσα δηλαδή και αμφότεροι σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας δούμε αναλυτικά όμως:

Ολυμπιακός: Ανσαριφάρντ (4) - Τζούρτζεβιτς (1) *

ΠΑΟΚ: Πρίγιοβιτς (5) - Μακ (1)

Παναθηναϊκός: Μολίνς (2) - Τσάβες (1)

ΑΕΚ: Αραούχο (2) - Λιβάγια (2)

Ατρόμητος: Μανούσος (2) - Ντάουντα (2)

Λεβαδειακός: Γιακουμάκης (3) - Μπραντάο (2)

Ξάνθη: Γέντρισεκ (4) - Μπρίτο (4)

Πανιώνιος: Ντουρμισάι (2) - Λάμπρου (2)

ΠΑΣ Γιάννινα: Κόντε (5) - Σολτάνι (1)

Λαμία: Πίτι (2) - Βάντερσον (1)

ΑΕΛ: Κρίζμαν (3) - Φατιόν (1)

Αστέρας Τρίπολης: Μανιάς (2) - Γκόντο (1)

Κέρκυρα: Νούνες (2) - Παμλίδης (2)

Παναιτωλικός: Χόρχε Ντίας (3) - Μοράρ (2)

Απόλλων: Αλμπάνης (3) - Καστιγέχος (1)

Πλατανιάς: Γκρζέλτσακ (1) - Μπούντνικ (1)

* Σε παρένθεση τα γκολ κάθε παίκτη στο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK