Ολοκληρώθηκε ο άθλος, έμεινε ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με ήρωα τον Μπαστακό το γύρισε σε 2-1 και παρέμεινε στην κατηγορία. Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός μετά το 2-0 της ΑΕΚ. Καμπιονάτο... γίναμε στην Βέροια, 4-3 τον Αστέρα! Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
iraklis MOTIONTEAM

Συναρπαστική η 29η και προ-τελευταία αγωνιστική της Super League με όλα να κρίνονται σε κορυφή, πλέι οφ και ουρά ( εντός των τεσσάρων γραμμών πάντα).

Βέροια και Λεβαδειακός... αποχαιρέτησαν την κατηγορία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος είναι οι τέσσερις που θα παλέψουν για την Ευρώπη, ενώ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 31' με τον Ρόσα. Ο Γηραιός μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και γύρισε το παιχνίδι. Ο Περόνε ισοφάρισε σε 1-1 στο 63', ενώ ο Μπαστακός πέτυχε άλλο ένα "χρυσό" γκολ και έγραψε το τελικό 2-1 στο 85'.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (46' Γροντής), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ίντζογλου, Αγγελόπουλος (46' Μπαστακός), Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Κούρος (73' Πασάς), Περόνε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (75' Χαντάκιας), Παπάζογλου, Κούσας, Ρότσα (59' Τσοκάνης), Μπράβο, Ρόσα, Ρέι, Κλέσιο, Λόπες, Μουνιός (65' Κουτρομάνος).

ΑΕΛ - ΞΑΝΘΗ 1-0

Οι βυσσινί εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία μετά την πολύτιμη νίκη κόντρα στους Ακρίτες. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως το άγχος και η αστοχία άφησαν το σκορ στο 1-0 που διαμόρφωσε ο Αναστασόπουλος στο 24ο λεπτό.

ΑΕΛ (Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63' Μονιάκης), Αβραάμ, Γκόλιας, Αγκάνοβιτς (89' Μασούρας), Φάρκας, Ναβάρο, Φατιόν, Ντέλετιτς (90'+4 Λαμπρόπουλος)

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης (69' Φλίσκας), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (69' Τριάδης), Γουάλας, Λάζιτς, Πιτσέλι (25' Σολτάνι), Λισγάρας

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-3

Τι ματς και αυτό... Ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ με δυο τέρματα του Μιχάλη Μανιά, όμως οι γηπεδούχοι το γύρισαν πριν τελειώσει το πρώτο μέρος! Λινάρδος (11', 21'), Καπετάνος (13') και Σαρπόνγκ (37') έκαναν το 4-2, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μανιάς με χατ-τρικ μείωσε σε 4-3.

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Λινάρδος, Μπαλάφας, Τομάς (61' Σουλέ), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (80' Παπαδόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ινγκλέσιας, Τσουκαλάς (85' Τσιλιανίδης), Μάσα, Φαρίνια (61' Στανισάβλιεβιτς), Μανιάς, Ιωαννίδης (46' Γκοντό)

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πολλές οι απουσίες για τον Ιστορικό, οπότε η Κέρκυρα προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Εσπτάιν και από εκεί και πέρα το ματς ήταν... σούπα. Λίγες φάσεις, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χριστοφοράκης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ν. Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (Νίκιτς 78'), Κ. Ζορντάο (Επστάιν 71'), Επστάιν (Γεωργακόπουλος 93'), Σπίνουλας, Ρουράμ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Μουκτάρης, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σαββίδης, Ταποκό (Καθάριος 57'), Μασούρας (Μαχμούτοβιτς 75'), Μπεν, Γεσίλ (Λάμπρου 57').

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός - ΠΑΣ 5-0

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 1-3

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-2

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-0

Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-0

Ηρακλής - Παναιτωλικός 2-1

Βέροια - Αστέρας 4-3

Ολοκληρώθηκε ο άθλος, έμεινε ο Ηρακλής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK