Ολοκληρώθηκε του Χατζηησαϊα

Τη μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηησαϊα ολοκλήρωσε την Παρασκευή ο Πανιώνιος (πάντα με τον αστερίσκο της απόκτησης φορολογικής ενημερότητας).

Ολοκληρώθηκε του Χατζηησαϊα

Οι παράγοντες του Ιστορικού φρόντισαν να δώσουν μικρή προκαταβολή στα Χανιά και να "καπαρώσουν" τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

Εφέτος ο 22χρονος αμυντικός έπαιξε σε 36 ματς με τα Χανιά στη football league και σκόραρε μία φορά.

Αποχαίρετησε με καρφιά ο Κουλουχέρης

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook o Ευθύμης Κουλουχέρης αποχαιρέτισερ τον Πανιώνιο. Αναλυτικά έγραψε: " Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Πιστεύω ότι όλοι μας τηρήσαμε την ιερή υποχρέωση που είχαμε να κρατήσουμε "ζωντανή" την ομάδα του Πανιωνίου.

Έφτασε, όμως, η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μου και η υπομονή μου με οποιονδήποτε τρόπο απαιτείται για να εξασφαλίσω αυτά που δικαιωματικά μου ανήκουν.

Η αχαριστία δυστυχώς είναι κάτι που συνεχώς συναντώ στο ποδόσφαιρο και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η εξυγίανση κύριοι ξεκινάει με την τήρηση των υποσχέσεων και όχι με κοροϊδία.

Καλή επιτυχία στο έργο σας και στον δρόμο που ακολουθείτε. Εγώ αυτό που υποσχέθηκα το τήρησα στο έπακρο. Εσείς απλά μας χρησιμοποιήσατε. Καιρός για αλλαγές και νέους στόχους. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους και στις υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του Πανιωνίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK