Ολοταχώς για… Γιάννου ο Παναθηναϊκός

Ο 27χρονος Απόστολος Γιάννου βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή ενίσχυση. Το μεσημέρι της Τετάρτης η σύσκεψη για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ανάμεσα σε Αλαφούζο, Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Ολοταχώς για… Γιάννου ο Παναθηναϊκός

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθούν και τα πλέι-οφ, ωστόσο ο «πράσινος» προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, θ’ αρχίσει να μπαίνει… στ’ αυλάκι απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) στη σύσκεψη κορυφής που θα έχουν μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, οι Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το περίφημο πρώτο μίτινγκ για τον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς είχε αποφασιστεί να γίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ωστόσο εκκρεμούσε η ημέρα, λόγω του «γεμάτου» προγράμματος του Αλαφούζου κι ενός πιθανού ταξιδιού του στο εξωτερικό. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το ραντεβού θα γίνει την Τετάρτη προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη μέρα, στο πλάνο της οποίας όπως φαίνεται περιλαμβάνεται -ξανά- κι ένας (πρόσφατος) μεταγραφικός στόχος των «πράσινων»: ο Απόστολος Γιάννου!

ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ «ΔΥΝΑΤΑ»

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, ο ομογενής επιθετικός έχει μπει εκ νέου εδώ και λίγες ημέρες στο «πράσινο»... μικροσκόπιο. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει (με τις… ευλογίες του Ουζουνίδη) κίνηση και τον περασμένο Γενάρη για τον 27χρονο στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται απ’ τον Φλεβάρη του ’16 στην κινεζική Γκουάνγκζου.

Ωστόσο, σ’ εκείνη την προσέγγιση δεν είχε καταστεί δυνατόν να προχωρήσει ο δανεισμός του, διότι οι αξιώσεις της κινεζικής ομάδας ήταν τεράστιες. Αυτή τη φορά τα δεδομένα για τον Γιάννου (τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ουζουνίδης απ’ την κοινή θητεία τους στον Πανιώνιο την περίοδο 2014-15) δείχνουν σαφώς πιο ευνοϊκά, καθώς οι Κινέζοι δεν φαίνεται να… καίγονται για την παραμονή του, ενώ κι ο παίκτης «ψάχνεται» για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επί του παρόντος δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την πλευρά του, αλλά γίνονται σοβαρές συζητήσεις και είναι ένα θέμα που ετούτη τη στιγμή βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές της λίστας του Παναθηναϊκού και «παίζει» πολύ δυνατά.

ΟΛΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ

Από εκεί και πέρα, στην κουβέντα που θα κάνει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ, με τους δύο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα τεθούν επί τάπητος το θέμα του μπάτζετ, το οποίο όπως ανέφερε προ ημερών το Contra.gr, θα «πέσει» στα 13 εκατ. ευρώ (με την εφορία), οι αποχωρήσεις-αποδεσμεύσεις, η παραμονή του Κλωναρίδη (μέσω αγοράς του απ’ τη Λανς), οι ανανεώσεις των Λέτο-Μολεδο και οι θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Οι αποχωρήσεις μπορεί να φτάσουν έως και τις δέκα, ενώ θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση βασικού εξτρέμ (ίσως και δύο ανάλογα με τις αποδεσμεύσεις), δεξιού κι αριστερού μπακ, αμυντικού/κεντρικού χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ τους Ζέκα-Κουρμπέλη, επιτελικού μέσου, στόπερ, τερματοφύλακα και φορ. Με απώτερο στόχο τόσο την ενδυνάμωση του «βασικού» κορμού με τρεις «ενδεκαδάτες» κινήσεις, όσο και την αναβάθμιση της ποιότητας των επιλογών που θα έχει ο Ουζουνίδης στη διάθεσή του στον «πράσινο» πάγκο.

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ

Επίσης, στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει απ’ τον «δανεισμό» του στον Ηρακλή ο Χρήστος Δώνης και θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι». Ο 23χρονος μέσος θα περάσει απ’ το «μικροσκόπιο» του Ουζουνίδη, ο οποίος και θα αποφασίσει στη συνέχεια αν θα παραμείνει για την καλοκαιρινή προετοιμασία ή θα τεθεί εκτός πλάνων…

News 24/7

24MEDIA NETWORK