Oλους τους παίκτες πήρε ο Χιμένεθ
Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές πήρε στην αποστολή ο Μανόλο Χιμένεθ για τον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπαχά και Ματέος, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος είναι έτοιμος και αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα.
Επίσης, μαζί με τον Μανωλά επέστρεψαν στην αποστολή οι Καράμπελας και Μπλάνκο που ήταν εκτός από το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους εξής 22 παίκτες: Σάχα, Μοσχονάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Ματέος, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο και Μπαχά.