Όλσεν: "Στον ΠΑΟΚ σύντομα"

Ο Ρόμπιν Όλσεν μίλησε σε αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό της Σουηδίας την Κυριακή (28/6) και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάλμε, επισημαίνοντας πως σύντομα θα είναι στον ΠΑΟΚ.

Όλσεν: "Στον ΠΑΟΚ σύντομα"
Ρόμπιν Όλσεν

Σε ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό κανάλι της Σουηδίας μίλησε ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάλμε και να γίνει παίκτης του "Δικεφάλου".

Αρχικά ο Όλσεν είπε: "Πιστεύω και περιμένω μία πρόταση και να βρεθεί λύση", ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώνοντας την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως σύντομα θα είναι στον σύλλογο.

Ακόμη ο Όλσεν ανέφερε πως: "Η Μάλμε έχει εμποδίσει μεταγραφές μου άλλες δύο φορές και δύσκολα πιστεύει κανείς πως θα κάνει πάλι το ίδιο. Σεβάστηκα την απόφαση του συλλόγου, όμως τώρα αισθάνομαι καλά και πιστεύω πως πρέπει να μου δώσει μια ευκαιρία. Δεν θα είναι καλό να κλείσω και τρίτο "παράθυρο", ιδίως αν αντιληφθεί κανείς πως άλλοι παίκτες έχουν πωληθεί."

Επίσης, υποστήριξε πως: "Το συμβόλαιό μου λήγει μετά το τέλος της σεζόν και πιστεύω πως είναι σημαντικό η Μάλμε να εισπράξει χρήματα για μένα."

"Δεν μιλάω ποτέ για παίκτες που δεν έχω στο ρόστερ"

Στο μεταξύ, ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε στην ιστοσελίδα bold.dk για το έργο που ανέλαβε στον ΠΑΟΚ, ενώ απέφυγε να αναφερθεί σε μεταγραφικά ζητήματα.

"Ποτέ δεν φοβήθηκα να αναλάβω μια πρόκληση ακόμη και σε μια χώρα που δεν έχω εργαστεί ποτέ ξανά. Όλοι με ρωτούσαν για τον ΠΑΟΚ, τον ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη και όντως ήταν κάτι ενοχλητικό, αλλά από τη θετική πλευρά του. Ο ιδιοκτήτης ανέλαβε την ομάδα πριν από τρία χρόνια και σήμερα δεν χρωστάει πουθενά", είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου και συνέχισε αναφερόμενος -και- στην περίπτωση Μπέντνερ:

"Εχω αναλάβει τον ΠΑΟΚ και ασχολούμαι με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Δεν μιλάω ποτέ για παίκτες που δεν έχω στο ρόστερ, και δεν μιλώ για τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να είναι μαζί μας. Μπορείτε να με ρωτήσετε για τον Νίκλας Μπέντνερ και άλλους παίκτες αλλά ξέρετε ότι δεν θα σας απαντήσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK