Ο Ολυμπιακός των ανατροπών!

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις. Για τέταρτη φορά εφέτος ο Ολυμπιακός έκανε ανατροπή σε ματς της Super League και χαμογέλασε τελευταίος. Το 2-1 επί του Αστέρα διαμόρφωσε ο Μάρκο Μάριν, που ήρθε από τον πάγκο, στο 93'! Είχε ισοφαρίσει με γκολάρα ο Κώστας Φορτούνης το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μάσα.

Ο Ολυμπιακός των ανατροπών!

Το έκανε με τον Ηρακλή, το επανέλαβε με τον ΠΑΟΚ, το συνέχισε με τον Παναιτωλικό και ολοκλήρωσε το καρέ με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλει και τύχη, μα κυρίως πείσμα. Χρειάζεται επιμονή και καθαρό μυαλό.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά για να κυριαρχήσει, προκαλώντας αποδοκιμασίες στη λήξη του ημιχρόνου και πολλές μουρμούρες. Ωστόσο το 2-1 επί των Αρκάδων στο Καραϊσκάκη με νέα ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο δεν το λες -σε καμία περίπτωση- άδικο. Τουναντίον.

Διότι παρά τα πάμπολλα προβλήματα κατά το πρώτο ημίχρονο που άρχιζαν από τα λάθη στις μεταβιβάσεις και την έλλειψη παίκτη που θα λειτουργήσει ως "κόφτης", αφού ο Καμπιάσο δεν είχε τρεξίματα, για να προστατεύσει τους τρομερά ευάλωτους στόπερ και το 1-0 του Αστέρα από το πέναλτι που πήρε (αυτός έπεσε πάνω στον Λεάλι) και εκτέλεσε ο Μάσα στο 27', κατάφερε για ακόμη μια φορά να φέρει τα πάνω κάτω.

Χωρίς να πατήσει πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή, αλλά έχοντας κινδυνεύσει στις αντεπιθέσεις. Απειλώντας μόνο από στημένα (κεφαλιές Μποτία, Βιάνα) και μακρινά σουτ. Όπως το καταπληκτικό του Φορτούνη για το 1-1 στο 54'. Εκμεταλλεύτηκε ωστόσο το γεγονός πως ο εξαιρετικός Μάσα έφυγε αναγκαστικά από το γήπεδο και ότι ο Ελευθερόπουλος επέλεξε την άμυνα μετά το 60', να έχει την μπάλα και να ψάχνει το κάτι. Χωρίς πλάνο, αλλά όπως-όπως. Πήρε όμως το αποτέλεσμα.

Με τον Ιντέγε αντί του Καρντόσο ήταν πιο δραστήριος, ακόμη καλύτερος με τον "φρέσκο" Μάριν αντί του Μανθάτη που κουράστηκε να τρέχει πολύ. Και στο 93', αφού ο Ντοναρούμα έβγαλε το σουτ του Ντε λα Μπέγια λυτρώθηκε. Χάρη στον ποδοσφαιριστή που είχε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλον αυτό το γκολ. Τον παροπλισμένο Γερμανό που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να τελειώσει τη φάση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (64' Ανδρούτσος), Μάρτινς, Μανθάτης (79' Μάριν), Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο (71' Ιντέγε)

Αστέρας: Ντοναρούμα, Ίγκορ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (79' Ιωαννίδης), Τσουκαλάς, Μάσα (60' Φαρίνια), Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς (67' Χαμντανί)

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK