Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σου δίνουμε το σκορ των αγώνων. Μπορείς να βρεις τον σκόρερ;

Προτιμήσαμε παιχνίδια από τη σύγχρονη ιστορία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για ν' αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας. Θα καταφέρεις να φτάσεις το 10/10;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με αντίπαλο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Ντέμης Νικολαΐδης με αντίπαλο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Με έναν μαγικό τρόπο και μολονότι δεν πρόκειται για την παραδοσιακή κόντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα Ολυμπιακός-ΑΕΚ σπανίως τα συντρόφευε η συμβατικότητα. Περιβάλλονταν από μια ξεχωριστή χροιά, περιέκλειαν σχεδόν πάντα μια ανεξήγητη μοναδικότητα που τα έκανε ξεχωριστά. Πόσο μάλλον στα χρόνια του επαγγελματισμού.

Ούτε το τελευταίο της χρονιάς για το τρέχον πρωτάθλημα της Super League 1, το τέταρτο στη σεζόν, είναι ρουτίνας από τη στιγμή που το ερχόμενο Σάββατο 26/7 έχει προγραμματιστεί ο τελικός του Κυπέλλου, η έκβαση του οποίου θα κρίνει το δεύτερο εγχώριο τρόπαιο. Το συναπάντημα στο Φάληρο είναι μια καλή ευκαιρία να σκαλίσουμε το παρελθόν μ' ένα διαφορετικό από τα συνήθη κουίζ. Δεν ψάχνουμε χρονολογίες, σκορ ή γεγονότα, αλλά πρόσωπα αποκλειστικά. Αντιστρέψαμε μάλιστα τα δεδομένα. Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αναζητούμε τον σκόρερ καθενός εκ των γκολ που συμπεριλάβαμε στη λίστα των 10 αγώνων.

Απαιτητική η αποστολή σου. Αν είσαι έτοιμος, ξεκίνα:


News 24/7

24MEDIA NETWORK