Βλέπει Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός, επιστρέφει ο Κολοβός, η περίπτωση του 'Αλβες

Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Κολοβού και ο Μπρούνο Αλβες.

Βλέπει Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός, επιστρέφει ο Κολοβός, η περίπτωση του 'Αλβες

Αν κάτι αποτελεί θέμα συζήτησης στον Ολυμπιακό, ειδικά τον εφετινό, είναι ότι έχει χάσει μεγάλο μέρος του ελληνικού του στοιχείου στην ενδεκάδα. Αυτό δεν είναι κακό αν αυτοί που έρχονται αντικαθιστούν επάξια αυτούς που φεύγουν. Το θέμα, όμως, είναι ότι άπαντες και δη ο (απαιτητικός) κόσμος θέλουν να βλέπουν και Ελληνες ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν τι εστί Ολυμπιακός, ξέρουν το βάρος της φανέλας και -το σημαντικότερο- καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλοβλέπει Λάζαρο

Πέραν των παραπάνω, ο Ολυμπιακός αναζητά και τις καλές ευκαιρίες στην αγορά κι αν αυτές προέρχονται από την Ελλάδα, τόσο το καλύτερο. Για να μπούμε στο ζουμί, σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει στο στόχαστρο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας, γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έχει αγωνιστεί σε δύο μεγάλες ομάδες, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν αποκλείεται να τον δούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα τον προσεχή Ιανουάριο.

Βλέπει Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός, επιστρέφει ο Κολοβός, η περίπτωση του 'Αλβες

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Ελλάς Βερόνα, είναι δυσαρεστημένος αφού δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε (έχει παίξει μόλις 6 ματς) και δεν θα έλεγε όχι σε μία μετακίνηση για κάτι καλύτερο. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στον Χριστοδουλόπουλο τη σιγουριά μιας μεγάλης ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στην Ευρώπη και συνάμα του κρατά ανοιχτή την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας. Από την πλευρά του και ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, αφού είναι δεδομένη η αγωνιστική του αξία, η οποία έχει φανεί τόσο στη θητεία του στον ΠΑΟΚ (2004-2008) όσο και σε αυτή στον Παναθηναϊκό (2008-2013), με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα κόντρα στην Ουντινέζε του Καρνέζη, για την Serie A.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε παρτίδες με την Ελλάς Βερόνα, αφού εκεί συνέχισε την καριέρα του ο Σαβιόλα, ενώ με τον μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου, Αντώνη Αποστολόπουλο, ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί ξανά κατά το παρελθόν.

Ευκαιρία σε Κολοβό

Ένας άλλος Ελληνας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα τον δούμε (ξανά) στο Ρέντη είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 21 ετών επιθετικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο (μετρώντας μέχρι στιγμής 3 γκολ) έχει την εκτίμηση όλων στον Ολυμπιακό και δη του Μίτσελ και θεωρείται πως είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους". Οπερ σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα του δώσει τον Γενάρη την ευκαιρία να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και είναι στο χέρι του να αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει θέση βασικού και μαζί με τους άλλους Ελληνες ποδοσφαιριστές να αποτελέσει τον κορμό για τον Ολυμπιακό του μέλλοντος.

Βλέπει Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός, επιστρέφει ο Κολοβός, η περίπτωση του 'Αλβες

Ο ίδιος με δηλώσεις του έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να πάρει την ευκαιρία για να δείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Πάντα στο προσκήνιο ο Αλβες

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν σταματά εκεί την ενίσχυσή του, αφού πάντα στο πλάνο υπάρχει η περίπτωση του Μπρούνο Αλβες. Ο Πορτογάλος αμυντικός, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στην ΑΕΚ, είναι ζεστός στο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν μία κίνηση για την ενίσχυση της άμυνας, πόσο μάλλον αν αποχωρήσει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Αλβες είναι μία αξιόπιστη λύστη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε περισσότερες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη:

Τόσα παίρνουν οι 'Ελληνες της Serie A

Κολοβός στο Contra.gr: "Θέλω να πάρω ξανά την ευκαιρία"

Με Ντνίπρο ο Ολυμπιακός

Το προφίλ της Ντνίπρο

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Τι κρατάει και τι διώχνει τον Μίτσελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK