Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Η επίθεση οδηγεί στο Europa League

Η 3η θέση του ομίλου και η πρόκριση στο Europa League θα ξεκαθαρίσει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Group B στο Champions League. Τον 'τελικό' θα κρίνουν οι επιθέσεις και τα δεδομένα ευνοούν το στοιχηματικό παιχνίδι με γκολ.

CHAMPIONS LEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Τσιμίκας και Σεμέντο πανηγυρίζουν το γκολ του Πορτογάλου στόπερ στο 'Rajko Mitić', στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγ. του Group B στο Champions League 2019-2020 (01/10/2019). ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Παιχνίδι με χαρακτήρια νοκ άουτ είναι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση στο Group B, η λογική έλεγε πως Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ πολύ δύσκολα θα έχαναν τα δύο εισιτήρια για την φάση των '16' της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και η λογική επικράτησε, με τους Βαυαρούς και τους Λονδρέζους να κάνουν την δουλειά.

Αυτή που έμεινε ανοικτή ως την τελευταία μέρα είναι η 3η θέση, που δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των '32' του Europa League. Ο Ερυθρός Αστέρας χάρη στην επικράτηση του με σκορ 3-1 στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου μπαίνει με αβαντάζ δύο βαθμών στην μάχη του 'Γ. Καραϊσκάκης', ωστόσο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει πως η αποστολή των παικτών του θα είναι πολύ δύσκολη απέναντι σε αυτούς του Πέδρο Μαρτίνς.

Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στο Group B είναι συνολικά πολύ καλύτερη από αυτή των Σέρβων. Οι 'ερυθρόλευκοι' πήραν ισοπαλία (2-2) από την Τότεναμ στο Φάληρο και από δικά τους λάθη ηττήθηκαν (4-2, από 0-2) στο Λονδίνο, έφτασαν την Μπάγερν στα όρια της στο 'Γ. Καραϊσκάκης' (2-3) και πάλεψαν το παιχνίδι στο Μόναχο (2-0). Αντίθετα ο Ερυθρός Αστέρας έχασε με κάτω τα χέρια και τα 4 αυτά ματς και μάλιστα με συντριβές (9-0 γκολ με Μπάγερν, 9-0 γκολ με Τότεναμ!). Είναι ενδεικτικό το 7-14 γκολ του Ολυμπιακού στον όμιλο σε σχέση με το... 3-19 της ομάδας του Βελιγραδίου.

Τον 'τελικό' της Τετάρτης (11/12) δεν μπορούν να τον κρίνουν οι άμυνες. Ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν για να προκριθεί. Δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο ελπίζοντας στο 1-0. Ακόμη κι αν προηγηθεί δεν θα ρισκάρει να διαφυλάξει το προβάδισμα, θα ψάξει κι άλλα γκολ για να 'κλειδώσει' την πρόκριση και να μην την κάνει θρίλερ. Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του ξέρει πως μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στο Φάληρο. Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης οι Σέρβοι θα πρέπει να βρουν γκολ. Ίσως μάλιστα το ένα να μην τους φτάσει καν. Επομένως δύσκολα θα μείνει χαμηλά η παραγωγικότητα στο 'Γ. Καραϊσκάκης', γεγονός που στοιχηματικά ωθεί την αναμέτρηση στα πολλά τέρματα.

Στο Πάμε Στοίχημα μάλιστα υπάρχει το ειδικό στοίχημα 'Πότε θα γίνει over 2,5', με την επιλογή να συμβεί αυτό από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου μέχρι και το 59':59'' να πληρώνει σε απόδοση 6.85.

Ενδιαφέρουσα αγορά στο Πάμε Στοίχημα είναι και το 'Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5'. Εδώ, καλύπτοντας και το ενδεχόμενο της έκπληξης, η επιλογή '2 ή over 2,5' προσφέρεται σε απόδοση 1.43.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα μπει με διάθεση να σκοράρει νωρίς, ο Ερυθρός Αστέρας το γνωρίζει και με τη σειρά του θα προσπαθήσει να κρατήσει την πίεση των 'ερυθρολεύκων' μακριά από την εστία του. Δεν είναι εύκολο να το πετύχει, έτσι το να σημειωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα στο χρονικό διάστημα 16'-30' σε απόδοση 3.60 μοιάζει με μια λογική εξέλιξη.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένα επιθετικό όπλο για τους 'ερυθρόλευκους' την φετινή σεζόν, με τον Πορτογάλο στόπερ να αποτελεί απειλή για κάθε άμυνα στις στημένες φάσεις (είχε σκοράρει στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου), χάρη στην σωματοδομή του. Το γεγονός να συνδυαστεί μια νίκη του Ολυμπιακού με τον Σεμέδο να σκοράρει σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του ματς, προσφέρεται σε απόδοση 8.00.

Τέλος, με δεδομένα την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, το πλεονέκτημα της έδρας και την συνολική συμπεριφορά των δύο ομάδων τα πέντε προηγούμενα ματς του ομίλου, η επιλογή του combo bet που αφορά το ακριβές σκορ 2-1, 3-1 ή 4-1 συναντάται σε απόδοση 4,50 στο Πάμε Στοίχημα.

Μην ξεχνάτε πως με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να κάνουν cash out στον αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και σε όλα τα παιχνίδια και να πληρωθούν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK