Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1: Είσαι σίγουρος ότι θυμάσαι τα πάντα;

10 ερωτήσεις που θα ενεργοποιήσουν τη μνήμη πριν από το δεύτερο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης επί αγγλικού εδάφους. Μια εβδομάδα προτού συμπληρωθούν πέντε μήνες από το πρώτο.

Ο Γκιλιέρμε θα είναι από τα βασικά όπλα του Πέδρο Μαρτίνς στο δεύτερο ματς με τη Γουλβς, στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League
Ο Γκιλιέρμε θα είναι από τα βασικά όπλα του Πέδρο Μαρτίνς στο δεύτερο ματς με τη Γουλβς, στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League EUROKINISSI SPORTS

Η πιθανότερη, άνευ δεύτερης σκέψης, απάντηση στην ερώτηση 'πότε έγινε το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς;' είναι 'την προηγούμενη εβδομάδα'. Σίγουρα όχι 'πριν από πέντε μήνες'. Όσο δηλαδή το πραγματικό διάστημα από το 1-1 στο Φάληρο για τη φάση των 16 του Europa League. Τόσο κοντινή μοιάζει να είναι η σήμερα 12η του Μάρτη, μολονότι κοντεύουν πια να συμπληρωθούν πέντε ολόκληροι μήνες και απέχουμε ελάχιστα από το δεύτερο σκέλος του ζευγαριού στην Αγγλία στις 6 Αυγούστου. Ενδεχομένως το γεγονός πως μεσολάβησε ένα διάστημα 90 ημερών χωρίς δράση και η απότομη επιστροφή στην υποτιθέμενη κανονικότητα να μίκρυναν -στο μυαλό όλων μας- τις αποστάσεις. Συχνό το φαινόμενο. Πόσο μάλλον σε μια περίοδο που τίποτα δεν κινείται φυσιολογικά και για κανέναν.

Θυμάστε, παρόλα αυτά, τι συνέβη εκείνο το βράδυ της Πέμπτης στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'; Έχετε πρόχειρες τις μικρές λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο (ή και όχι) στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος; Ένα αποτέλεσμα που μοίρασε τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final-8 της διοργάνωσης. Για δοκιμάστε τη μνήμη σας.


News 24/7

24MEDIA NETWORK