Ολυμπιακός-Μπάγερν: Το 'κορόιδο' που ταπείνωσε τους χούλιγκανς

Περίπου 80 χούλιγκανς επιτέθηκαν στους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση του Youth League με τον Ολυμπιακό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Η κίνηση των παικτών των δύο ομάδων στο τέλος του ματς ξεφτίλισε εκείνους που εκπροσωπούν το σάπιο κομμάτι του αθλητισμού.

Ολυμπιακός-Μπάγερν: Το 'κορόιδο' που ταπείνωσε τους χούλιγκανς

Ας ξεκινήσουμε από την τελευταία εικόνα. Αυτή που ξεφτίλισε όσα είχαν προηγηθεί και όσους τα προκάλεσαν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Μπάγερν Μονάχου έχουν σχηματίσει έναν κύκλο και στο κέντρο του γηπέδου και παίζουν κορόιδο. Όχι ως αντίπαλοι, αλλά όλοι μαζί. Για τρία λεπτά, από το 87', ως το 90'. Δίνοντας την απάντηση τους σε εκείνους που εκπροσωπούν το σάπιο κομμάτι του αθλητισμού. Και που θέλησαν να κάνουν επίδειξη του... πολιτισμού τους, στους λίγους φίλους της Μπάγερν Μονάχου που έκαναν το λάθος να θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα.

Ολυμπιακός-Μπάγερν: Το 'κορόιδο' που ταπείνωσε τους χούλιγκανς

Σκηνές ασύλληπτες λοιπόν, που δεν τις χωράει ο νους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Group B στο UEFA Youth League. Λίγο μετά το 80ο λεπτό της αναμέτρησης, περίπου 80 (σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ) άτομα με κράνη, ρόπαλα και φωτοβολίδες εμφανίστηκαν από το... πουθενά, πέρασαν μπροστά από τους δύο πάγκους (!) σε απόσταση εκατοστών από τον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στο σημείο της κερκίδας που φιλοξενούσε λίγους φίλους της γερμανικής ομάδας!

Η εικόνα ήταν σοκαριστική, οι παίκτες των δύο ομάδων πανικοβλήθηκαν και αποτραβήχτηκαν στο γήπεδο δίπλα από αυτό που διεξαγόταν η αναμέτρηση, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος στην κερκίδα παρακολουθούσε πανικόβλητος την επέλαση και αποχώρηση των χούλιγκανς... Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι με παιδιά κάτω των 19 ετών!

Δείτε την επιδρομή των χούλιγκανς στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη μετά το 1:49:19''. Στο 2:18:40'' είναι η κίνηση των παικτών των δύο ομάδων να τελειώσουν το ματς παίζοντας όλοι μαζί 'κορόιδο'...

Μόλις αποχώρησαν οι χούλιγκανς, οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έσπευσαν στο σημείο που ήταν οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να διαπιστώσουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες (άνοιξαν κεφάλια, ενώ τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο), ενώ προσπαθούσαν να τους καθησυχάσουν ζητώντας τους συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Λίγα λεπτά μετά το σοκ της επίθεσης, τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλοι της γερμανικής ομάδας έμοιαζαν ανακουφισμένοι που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα... Οι χούλιγκανς που επέβαιναν σε 40 μηχανάκια δεν μπήκαν από την κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη, αλλά από τον πίσω δρόμο, από την πύλη που ανοίγει για να μπορούν να εισέρχονται τα οχήματα στο χώρο του πάρκινγκ τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων των τμημάτων υποδομής. Και από εκεί αποχώρησαν.

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Φίλοι της Μπάγερν Μονάχου με ανοιγμενά κεφάλια μετά από επίθεση χούλιγκανς στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την γερμανική ομάδα για το UEFA Youth League. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οι χούλιγκανς αποχωρούν μετά την επίθεση στους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την γερμανική ομάδα για το UEFA Youth League. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες της Μπάγερν χαιρετούν τους οπαδούς της ομάδας τους, που δέχτηκαν επίθεση παό χούλιγκανς στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, στην διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την γερμανική ομάδα για το UEFA Youth League. EUROKINISSI SPORTS

Εικόνες ντροπής που θα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης, αφού πέρα από την τηλεοπτική μετάδοση, στην Ελλάδα βρίσκονται 60 Γερμανοί δημοσιογράφοι, αλλά και Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί, ακόμη και Μαγυάροι. Στην κερκίδα εκτός από φίλους και συγγενείς των παικτών, υπήρχαν οι Γιον Φαν'τ Σιπ, Άαρον Βίντερ, Κριστιάν Καρεμπέ, Τάσος Πάντος, Αντώνης Νικοπολίδης, Θόδωρος Ελευθεριάδης, σκάουτερ, μάνατζερ και οπαδοί του Ολυμπιακού που στο τέλος χειροκρότησαν τα παιδιά των δύο ομάδων.

Για την ιστορία, την στιγμή της εισβολής των χούλιγκανς η Μπάγερν είχε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο ματς χάρη σε τρία τέρματα του Ζίρκζε και ένα του Γκάντερ.

Πρέπει να παίζει επιθετικά η Εθνική Ελλάδας; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK