Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες στιγμές του ντέρμπι

Τα καλύτερα κλικ από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Super League 1, του πρώτου ντέρμπι 'αιωνίων' την εποχή του κορονοϊού.

Ο Μπαρτ Σχένκεφελντ του Παναθηναϊκού μονομαχεί με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για τα playoffs της Super League 1 2019-2020 στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' | Κυριακή 21 Ιουνίου 2020
Ο Μπαρτ Σχένκεφελντ του Παναθηναϊκού μονομαχεί με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για τα playoffs της Super League 1 2019-2020 στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' | Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρώτο ντέρμπι 'αιωνίων' την εποχή του κορονοϊού είναι γεγονός. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αγωνίστηκαν δίχως φιλάθλους στην κερκίδα και με τις μάσκες να κλέβουν την παράσταση, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Οι κερκίδες του 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', πάντως, δεν ήταν εντελώς άδειες, αφού οι άνθρωποι των 'ερυθρολεύκων' είχαν φροντίσει να καλύψουν τα άδεια καθίσματα με μία τεράστια εικονική εξέδρα. Οι ποδοσφαιριστές, από την πλευρά τους, στην αναγνωριστική βόλτα φορούσαν τις μάσκες τους, τις οποίες έβγαλαν στη συνέχεια, όταν άρχισαν το ζέσταμα πριν από τη σέντρα.

Το Contra.gr, με τη συμβολή της Eurokinissi Sports, παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφίες από το πρώτο ντέρμπι 'αιωνίων' την εποχή του κορονοϊού. Κάνε κλικ στο λογότυπο του facebook για να τις δεις όλες σε μεγάλο μέγεθος.


News 24/7

24MEDIA NETWORK