Ολυμπιακός - Πανθρακικός 5-1 (VIDEOS)

Σούπερ επιθετικός ο Ολυμπιακός, νίκησε 5-1 τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ και δύο δοκάρια.

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 5-1 (VIDEOS)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο φρέσκος Ολυμπιακός, με τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του (Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Γιαννούλης, Ντοσεβί), είχε αν μην τι άλλο όρεξη για καλά πράγματα πάνω στο χορτάρι. Αυτό έγινε σαφές από το πρώτο, κιόλας, τέταρτο του ματς όταν με ηγέτη τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο πρωταθλητής άρχισε να σφυροκοπά την εστία του Πασχαλάκη.

Ο Αργεντίνος χαφ και ο Ντοσεβί δεν στάθηκαν τυχεροί στην αρχή καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού, τρίτος στην ιεραρχία των γκολκίπερ, κατέβασε ρολά και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους τους να πανηγυρίσουν. Μάλιστα, μετά το 25', ο Πανθρακικός έγινε με τη σειρά του απειλητικός αφού βρήκε χώρους στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι πάντως ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36' σ' ένα χρονικό σημείο που δεν ήταν καταιγιστικοί, με το πέναλτι του Τσόρι και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους τρία λεπτά αργότερα με τέρμα που τελικά χρεώθηκε στον Μπουχαλάκη αλλά περισσότερο ανήκει στον Παπαγεωργίου (αυτογκόλ). Κάπου εκεί το ματς κρίθηκε, έστω και αν στη φάση του 44' ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε τρίτη φορά (δοκάρι ο Διαμαντάκος).

Ετσι και αλλιώς, ότι δεν έγινε το 44' έγινε στο 67' με δράστη τον Αυλωνίτη ο οποίος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρήκε και πάλι δίχτυα (τρία λεπτά μετά το νέο δοκάρι του Ντοσεβί) με κεφαλιά. Ο Μίτσελ τότε έριξε στο παιχνίδι τον Μήτρογλου για να βρει ευκαιρίες και να σπάσει την κακοδαιμονία του, ωστόσο αυτό που κατάφερε προσωρινά ο Ελληνας φορ ήταν να παραχωρήσει πέναλτι στον Πανθρακικό σε... μπλοκ που έκανε σε τείχος. Ο Κάσες εκτέλεσε άψογα στο 79' και έγραψε το 3-1.

Το φεστιβάλ των γκολ στην αναμέτρηση έκλεισε με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 84' ο Διαμαντάκος έκανε το 4-1 από ασίστ του Γιαννούλη και ο Μήτρογλου το 5-1 στο 89' από φάουλ του Μπουχαλάκη.

MVP

Ο Κώστας Γιαννούλης δεν έχει θέση βασικού στον εφετινό Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει μία αψεγάδιαστη εμφάνιση. Δύο ασίστ και απεριόριστες πλαγιοκοπήσεις από τον Ελληνα αριστερό μπακ που δικαιούται μία θέση και στην Εθνική ομάδα.

Αδύναμος Κρίκος

Τίποτα το αρνητικό σ΄αυτήν την αναμέτρηση. Ο Πανθρακικός έκανε ότι μπορούσε και ας μην ξεχνάμε ότι έπαιζε με πέντε σοβαρές απουσίες.

Σχόλιο

Ηταν αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός από αυτήν την αναμέτρηση, το συνδυασμό μιας άνετης νίκης με την υψηλή ποιότητα θεάματος. Σκόραρε πέντε γκολ η ομάδα του Μίτσελ αλλά το κυριότερο είναι ότι η εμφάνιση χάρισε αυτοπεποίθηση σε ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν συχνά (Γιαννούλης, Μπουχαλάκης).

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Γιαννούλης, Μποτία, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (73' Μήτρογλου), Τσόρι Ντομίνγκες (69' Ντουρμάζ), Αφελάι (56' Φουστέρ), Διαμαντάκος.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σερφά (46' Τσουμάνης), Ποτουρίδης, Χρήστου, Λαδάκης, Καθάριος (59' Μεχία), Τζάνης, Μπαϊκαρά, Κάσες, Αράμπα (80' Λίτσκας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK