Ολυμπιακός: Παντός καιρού

Ολυμπιακός: Παντός καιρού
Δεν καταλαβαίνουν ούτε από χιόνια, ούτε από κρύο οι «ερυθρόλευκοι». Την ίδια στιγμή που ολόκληρη η Αττική προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που έπαθε εξαιτίας των παιχνιδιών του καιρού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ωστόσο η προπόνηση του Σαββάτου είχε ορισμένες ιδιομορφίες, μιας και περιελάμβανε όχι τόσο ποδόσφαιρο, αλλά ποδοβόλεϊ και μπάσκετ. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή να πούμε πως οι παίκτες του Ολεγκ Προτάσοφ συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο "Παναγιώτης Σαλπέας" του Πειραιά.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό ήταν λίγο δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο, οπότε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το έριξαν κυρίως στο μπάσκετ αλλά και το ποδοβόλεϊ, προσφέροντας ουκ ολίγες σκηνές απείρου κάλλους. Τα βλέμματα συγκέντρωσε η άψογη συνεργασία του Ζιοβάνι με τον Ταραλίδη, αλλά και οι "μαγικές" κινήσεις του Βραζιλιάνου στο ποδοβόλεϊ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ζιοβάνι ήταν ο Τάκης Γκώνιας που έπαιξε πλέι μέικερ. Αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση της ομάδας για αυτή την εβδομάδα, μιας και την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό. Τα πολύ ευχάριστα νέα ήταν από τον Κατεργιαννάκη, που σήμερα έπιασε μπάλα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Το παρών δεν έδωσε μόνο ο Μαυρογενίδης, ο οποίος μένει στο Διόνυσο και είχε… αποκλειστεί από τα χιόνια. Ακόμα απόντες ήταν οι τραυματίες της ομάδας, που πήγαν ωστόσο στο Ρέντη. Οι Καρεμπέ, Βάλλας, Μπούτσεκ, Βενετίδης και Ελευθερόπουλος ακολούθησαν θεραπεία. Ο Γάλλος διεθνής αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για αυτό δεν έκανε προπόνηση, χωρίς όμως να εκφράζονται ανησυχίες για την κατάσταση του.





News 24/7

24MEDIA NETWORK