Ολυμπιακός: Πόσο καλά ξέρεις τον Πέδρο Μαρτίνς;

Μια ντουζίνα ερωτήσεις για τον πιο επιτυχημένο Πορτογάλο προπονητή που μέχρι σήμερα κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Από τους 5 της παρέας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πλέον δύο μετάλλια πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό και το όνομά του εμπλέκεται πια σε διάφορα σενάρια προπονητολογίας στην Αγγλία
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πλέον δύο μετάλλια πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό και το όνομά του εμπλέκεται πια σε διάφορα σενάρια προπονητολογίας στην Αγγλία EUROKINISSI SPORTS

Η φιέστα και η απονομή του τροπαίου λειτουργούν παραδοσιακά ως η εορταστική επικύρωση του εκάστοτε πρωταθλητή. Οι συνθήκες τη σήμερον είναι τέτοιες που ο Ολυμπιακός δεν εξασφάλισε τη δυνατότητα να οργανώσει κάτι το φαντασμαγορικό όπως σε άλλες περιπτώσεις, διότι ούτως ή άλλως τέτοιες εκδηλώσεις αφορούν πρωτίστως τον κόσμο και σε δεύτερο επίπεδο τους ποδοσφαιριστές, όπως και να 'χει όμως η στιγμή δεν στερείται από τη δυναμική της.

Θα είναι είναι η δεύτερη φορά στα τρία χρόνια του ως προπονητής των 'ερυθρόλευκων' που ο Πέδρο Μαρτίνς θα βιώσει κάτι ανάλογο. Ο Πορτογάλος, που ήρθε εν μέσω αυξημένων αμφιβολιών για την προπονητική επάρκειά του, έχει αναδειχθεί σ' έναν επαγγελματία σχεδόν απόλυτης αποδοχής, ανεξαρτήτως των κατά καιρούς πταισμάτων του, καθώς όχι μόνο επανάφερε τον πειραϊκό οργανισμό σε ράγες, αλλά του όρισε συγκεκριμένη κατεύθυνση προς την κορυφή. Ο αντίκτυπος της συμβολής του στην αγωνιστική συνέπεια, που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό επί της θητείας του, συνδυαστικά με την κυριαρχία της τελευταίας διετίας, έχει ως αποτέλεσμα την εμπλοκή του ονόματός του σε διάφορα σενάρια που αφορούν κυρίως αγγλικές ομάδες (Γουλβς, Νιούκαστλ). Προς το παρόν - και πολύ πιθανόν στο μέλλον, δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, ο 50χρονος τεχνικός δουλεύει για τους 'ερυθρόλευκους' και απολαμβάνει την αποδοχή που ο ίδιος με το έργο και όχι τα ωραία λόγια του κέρδισε.

Ο Μαρτίνς δεν μιλάει πολύ, αλλά όταν πρέπει. Φροντίζει να επιβάλει τους κανόνες του χωρίς να αγριεύει. Σπανίως χαμογελάει, αλλά χαίρεται έντονα και ενίοτε ξεσπά. Πόσο αλήθεια τον γνωρίζεις; Απάντησε στις ερωτήσεις του κουίζ για τον Πορτογάλο και μάθε μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός. Φρόντισε να παίξεις συγκεντρωμένα. Όπως ακριβώς θα έπραττε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK