Ομάδα δεν γνωρίζει αν έκανε μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ο Αμερικανός επιθετικός φωτογραφήθηκε μάλιστα με την φανέλα της ομάδας, η μεταγραφή είναι στον αέρα.

A general view of the stadium ahead the English Premier League soccer match between Blackburn Rovers and Chelsea at Ewood Park Stadium, Blackburn, England, Saturday, Oct. 30, 2010. (AP Photo/Scott Heppell) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS **
A general view of the stadium ahead the English Premier League soccer match between Blackburn Rovers and Chelsea at Ewood Park Stadium, Blackburn, England, Saturday, Oct. 30, 2010. (AP Photo/Scott Heppell) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS ** ASSOCIATED PRESS

Η Μπλάκμπερν, περιμένει ακόμα να μάθει αν έχει αποκτήσει τελικά παίκτη μόλις πέντε ημέρες μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ομάδα της Championship ανακοίνωσε την ημέρα λήξης της προθεσμίας ότι απέκτησε τον επιθετικό Ντάνκαν ΜακΓκουάιρ ως δανεικό από την Ορλάντο Σίτι από το MLS, κανείς όμως δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε στις 11:02 μ.μ. την ημέρα της προθεσμίας του μεταγραφικού παραθύρου.

Ο 23χρονος, διεθνής παίκτης των Ηνωμένων Πολιτειών και σκόρερ 13 τερμάτων στο MLS την περασμένη σεζόν, βρίσκεται στο Νησί από τότε που ανακοινώθηκε η μεταγραφή και μάλιστα παρακολούθησε την ήττα της Μπλάκμπερν με 2-1 στο πρωτάθλημα από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σύλλογος είχε δώσει τα χέρια για μόνιμη μεταγραφή, αλλά φαίνεται ότι η συμφωνία ακυρώθηκε την ώρα που ο παίκτης πετούσε για την Αγγλία. Η διοίκηση του αμερικανικού συλλόγου ενημερώθηκε από τους Ινδούς ιδιοκτήτες της Μπλάκμπερν πως πρέπει να αποσυρθεί η συμφωνία λόγω ανεπαρκών οικονομικών πόρων.

Οι Ινδοί ιδιοκτήτες βρίσκονται μάλιστα υπό έρευνα από την κυβέρνηση της χώρας τους για μία διαφωνία ως προς την φορολόγηση, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δημιούργησε κάποιες δυσκολίες στη μεταφορά κεφαλαίων προς τον σύλλογο.

Αναφέρεται ότι η μετακίνηση του ΜακΓκουάιρ τροποποιήθηκε εσπευσμένα σε συμφωνία δανεισμού με οψιόν αγοράς, κάτι που ανακοίνωσε η Αγγλική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης.

Πέντε μέρες μετά, όμως, και οι Ρόβερς δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα επικυρωθεί η υπογραφή του ΜακΓκουάιρ.

Ο ΜακΓουάιρ έχει λάβει άδεια να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προετοιμαστεί για την έναρξη της σεζόν 2024 του MLS, εάν δεν εγκριθεί η εγγραφή του.

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμη η UEFA να εξετάσει Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα

Ο Φάν Πέρσι επέστρεψε στις προπονήσεις με την Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK