Ομάδα έκπληξη ενεργοποιήθηκε και θέλει τον αδερφό του Μπέλιγχαμ, έχει πέραση ο αδερφός του Τζουντ

Ο αδερφός του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζομπ κάνει εξαιρετική δουλειά στην Σάντερλαντ και είναι έτοιμος για... προαγωγή.

Ομάδα έκπληξη ενεργοποιήθηκε και θέλει τον αδερφό του Μπέλιγχαμ, έχει πέραση ο αδερφός του Τζουντ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ο Άγγλος έπειτα από τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τους Μαδριλένους στα δύσκολα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και φλερτάρει με το Champions League.

Τώρα, όμως, άλλο μέλος της οικογένειας Μπέλιγχαμ έχει τιμητική του. Αυτός είναι ο Τζομπ, ο 18χρονος αδερφός του Τζουντ ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάντερλαντ. Ο νεαρός μέσος έγραψε εξαιρετικά νούμερα φέτος και ομάδες από την Premier League τον θέλουν.

Αυτή τη στιγμή -βάσει δημοσιευμάτων- το κλαμπ που έχει μπει αποφασιστικά στη διεκδίκηση του Άγγλου είναι η Κρίσταλ Πάλας. Οι Λονδρέζοι με τις ευλογίες του Όλιβερ Γκλάσνερ αναμένεται να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή το επόμενο διάστημα.

Βέβαια η Πάλας δεν είναι μόνη της στο κόλπο για τον Μπέλιγχαμ αφού και η Μπρέντφορντ τον διεκδικεί όπως και άλλες ομάδες της Premier League. Για την ιστορία ο Τζομπ έχει παίξει φέτος σε 47 ματς με 7 γκολ και 1 ασίστ. Όσον αφορά στην τιμή του 18χρονου μέχρι στιγμής δεν έχει δει κάτι το φως της δημοσιότητας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK