Ομάδα για... Champions League φτιάχνουν οι ελεύθεροι του '18

Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμη τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες τους και από τον Γενάρη του 2018 θα μπορούν να διαπραγματευτούν και να συμφωνήσουν με οποιοδήποτε κλαμπ επιθυμούν. Το Contra.gr σας παρουσιάζει την ενδεκάδα με τους καλύτερους... φλου.

FC Barcelona's Lionel Messi, looks on during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
messi AP

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων κορυφαίων ποδοσφαιριστών.

Οι "11" που θα δείτε στον παρακάτω πίνακα αποτελούν μία ομάδα παικτών που από τον Γενάρη του 2018, εφόσον δεν τους τακτοποιήσουν τα κλαμπ τους, θα μπορούν να διαπραγματευτούν και να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν.

Ένας σταρ για κάθε θέση στην ενδεκάδα με τους καλύτερους... μετέωρους. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μέσι, ο Ινιέστα, ο Σάνσες και ο Ίσκο δεν έχουν συμφωνήσει επίσημα με τις διοικήσεις των ομάδων τους και όποιους απ' αυτούς τελικά δεν τα "βρει", η φυγή του θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ήδη ταραγμένη μεταγραφικά ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ομάδα για... Champions League φτιάχνουν οι ελεύθεροι του '18

News 24/7

24MEDIA NETWORK