Ομάδα της Serie A δεν έχει πληρώσει άνθρωπο από την αρχή της σεζόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία η Σαμπντόρια ζει έναν οικονομικό εφιάλτη με παίκτες και υπαλλήλους να είναι απλήρωτοι.

Inter Milan's Stefan de Vrij heads the ball to score his side's first goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.29, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Στιγμές από το Ίντερ - Σαμπντόρια AP PHOTO/LUCA BRUNO

Φοβερές καταστάσεις περιγράφει σε δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport αναφορικά με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ιστορική ομάδα της Σαμπντόρια η οποία αγωνιστικά κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Serie B.

Συγκεκριμένα, το ιταλικό Μέσο, αναφέρει πως ποδοσφαιριστές και προσωπικό δεν έχουν πληρωθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν (σ.σ. άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν από Σεπτέμβρη κι έπειτα) με την ομάδα να χρειάζεται άμεσα 11.000.000 ευρώ για να τους ξεπληρώσει.

Παράλληλα, τονίζεται πως φαντάζει δύσκολο οι ιδιοκτήτες να βάλουν τα 35 με 50.000.000 ευρώ που είναι απαραίτητα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Η Σαμπ είναι αναγκασμένη να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της μέσα σε δύο εβδομάδες, διαφορετικά θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, κάτι που θα κάνει τον υποβιβασμό ως το επικρατέστερο σενάριο της επόμενης μέρας.

Η ιταλική εφημερίδα που έχει αναδείξει το θέμα σημειώνει στον πρόλογό της πως ο εφιάλτης της χρεοκοπία παραμένει ψηλά...

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν: Αυτός ο παίκτης θα κρίνει την αγορά του Κανσέλο

Τρελό! Δύο ομάδες της PL θέλουν 33χρονο από το πρωτάθλημα του Κατάρ

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποφάσισε τι θα κάνει με τον μίστερ 85 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK