Ομαδικές παραιτήσεις στον Πυρσό

Την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πυρσός υπέβαλλαν επτά μέλη του, εξαιτίας της μη υλοποίησης των υποσχέσεων που έδωσαν οι πολιτικοί φορείς του νομού Γρεβενών για οικονομική στήριξη στην ομάδα.

Ομαδικές παραιτήσεις στον Πυρσό
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και παρά τις συνεχείς προσπάθειες μας, για την εξόφληση μέρους των οφειλών που δημιουργήθηκαν από την συμμετοχή του ΠΥΡΣΟΥ στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής της περσινής περιόδου (2009-10), αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Παρά το γεγονός ότι λάβαμε πολλές υποσχέσεις από φορείς του Νομού και της πόλης για οικονομική στήριξη του Πυρσού (κ. Νομάρχης - κ. Δήμαρχος), υποσχέσεις στις οποίες βασιστήκαμε τόσο εμείς όσο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παπαιωάννου προκειμένου να συμμετέχει ο ΠΥΡΣΟΣ στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής της περσινής περιόδου, οι υποσχέσεις αυτές δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Το γεγονός αυτό μας αναγκάζει, επειδή σεβόμαστε την ιστορία του ΠΥΡΣΟΥ , να υποβάλλουν τις παραιτήσεις μας από μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ.

Τα μέλη: Α’ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Γιαννούλας, Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Ποντίκας, Ταμίας Ιωάννης Μίχος, Τεχνικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Κοτσατίσογλου, Μέλος Αλκιβιάδης Καραμήτρος, Μέλος Κωνσταντίνος Λάτσος, Μέλος Ιωάννης Μπουκουβάλας".









News 24/7

24MEDIA NETWORK