Η συμβουλή του Ομάρ στον Σίλβα για τον Τσιμίκα

Στη συνέντευξη της ζωής του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε, τον Ολυμπιακό και για τον Κώστα Τσιμίκα για τον οποίο δήλωσε υπερήφανος που τον βλέπει στην Λίβερπουλ. Αποκάλυψε επίσης τι είχε πει στον Μάρκο Σίλβα για τον "Τσίμι".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγραψε τη δική του ιστορία στα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο πρώην αρχηγός των ερυθρόλευκων παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο SPORT24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Τσιμίκα.

Για τον Ομάρ ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ είναι ο μικρός του αδερφός, όπως τον χαρακτήρισε, και νιώθει τεράστια περηφάνια όταν τον βλέπει να αγωνίζεται με τη φανέλα των "Κόκκινων". Παράλληλα, αποκάλυψε τί είχε πει στον Μάρκο Σίλβα όταν κατάλαβε πως ο "Τσίμι" είναι ξεχωριστός.

Θυμάμαι τον Τσιμίκα όταν ήταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού και ήρθε να προπονηθεί στην πρώτη ομάδα μαζί μας. Ήταν ο Μάρκο Σίλβα τότε προπονητής.

Θυμάμαι ότι με το που τον είδα, πλησίασα τον Μάρκο και του είπα: "Κοίτα, ο μικρός είναι πολύ καλός".

Έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με την πρώτη ομάδα τότε, ήταν κάπως ντροπαλός. Ήταν και... εξτρέμ ακόμη τότε. Έδειχνε ότι είχε μεγάλες προοπτικές.

Για μένα, ο Τσιμίκας είναι ο μικρός αδερφός μου και το γνωρίζει, είμαι απίστευτα υπερήφανος που τον βλέπω στη Λίβερπουλ, δεν έχει όρια αυτό το παιδί.

Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι και να κρατά χαμηλά το κεφάλι, θα δείτε ότι θα φτάσει ακόμη ψηλότερα. Είμαι περήφανος για καθένα παιδί που ήμασταν μαζί και μπόρεσε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα.

Αν περίμενα ότι θα παίξει στη Λίβερπουλ; Στο ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε όλοι, ότι είναι πιθανόν να συμβούν τα πάντα. Είχε το ταλέντο, τις δυνατότητες, τον χαρακτήρα.

Έβαλε μαζί τη δουλειά, είχε μαζί του τους σωστούς ανθρώπους να τον καθοδηγούν, είχε και το μομέντουμ σύμμαχο και ήρθε!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο SPORT24: Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βγήκε στο φως και κοιτά κατάματα τη ζωή

News 24/7

24MEDIA NETWORK