Ομάρ: "Θα δούμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκάλυψε τι ισχύει με την ρήτρα του στην Χαλ. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό σε ένα χρόνο, οπότε όλα δείχνουν... επιστροφή.

England's Wayne Rooney, left, clashes with Norway's Omar Elabdellaoui during the international friendly soccer match between England and Norway at Wembley Stadium in London, Wednesday, Sept. 3, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
rooney omar AP

Τελικά η Χαλ δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στην Championship. Το γεγονός αυτό επηρεάζει και τον Ολυμπιακό, αφού όπως αποκάλυψε ο Ομάρ αυτομάτως παύει να ισχύει η ρήτρα αγοράς του!

"Ήταν δανεισμός με οψιόν που θα ενεργοποιούνταν αν η ομάδα έμενε στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν το έχω σκεφτεί αρκετά ακόμα. όμως έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό οπότε θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι", είπε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και συνέχισε:

"Προσωπικά είναι απογοητευμένος γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω αρκετά λόγω του προβλήματος που είχα. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα από το ξεκίνημα, όμως μετά την έλευση του Μάρκο Σίλβα η ομάδα συνήλθε. Φτάσαμε κοντά, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2018 οπότε είτε θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είτε θα πουληθεί.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK