ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία σε αποχαιρετιστήριο ύφος από τον Αντσελότι

Η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση για τη σεζόν υπό το βλέμμα 3.000 οπαδών της και ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε ομιλία που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως αποχαιρετιστήρια.

Ομιλία σε αποχαιρετιστήριο ύφος από τον Αντσελότι

Με μίνι εκδήλωση συνδυάστηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Παρισιού την οποία παρακολούθησαν περίπου 3.000 οπαδοί, κυρίως παιδιά, και ο Κάρλο Αντσελότι βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί στην ομάδα για το μέλλον.

Τα παιδιά φώναζαν συνθήματα υπέρ της παραμονής του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο, ωστόσο τα όσα δήλωσε ο ίδιος προκάλεσαν μάλλον ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, αφού τα λόγια του ακούστηκαν σαν αποχαιρετισμός.

“Εύχομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν τα καλύτερα για το μέλλον κι ελπίζω τα όνειρά σας να συνεχίσουν να μεγαλώνουν. Εσείς, παιδιά, θα πρέπει να είστε χαρούμενα. Ο ήλιος βγήκε ξανά την ημέρα που ήρθατε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη στήριξη που μας δώσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σας ευχαριστώ για όλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ