Ομπαμεγιάνγκ: Τον "ψήνουν" για το επόμενο βήμα, τι περιμένει

Δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν προσεγγίσει επίσημα τον Ομπαμεγιάνγκ με τον ίδιο όμως, προς το παρόν, να έχει ως προτεραιότητα την Ευρώπη.

Chelsea's Pierre-Emerick Aubameyang gestures during a Group E soccer match between AC Milan and Chelsea FC, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ AP

Ελεύθερος από την Τσέλσι αναμένεται να μείνει άμεσα ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιανγκ καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μπλαουγκράνα με το FFP.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Ομπαμεγιάνγκ είναι οι Αλ Αχλί και Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία με τον ποδοσφαιριστή να τους ζητάει χρόνο προκειμένου να εξετάσει τις επιλογές του από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως ο Όμπα λίγο πριν από την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου δέχθηκε επίσημη πρόταση από ομάδα του MLS την οποία όμως απέρριψε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Βρίσκεται κοντά στον διάδοχο του Μπενζεμά, στα 60 εκατ. το deal

Μέσι: Βόμβα! Ραντεβού Λαπόρτα με τον Χόρχε Μέσι για να κλείσει η μεγάλη επιστροφή

Λίβερπουλ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του σχεδίου "ανοικοδόμηση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK