Ομπαμεγιάνγκ - Βάτσκε υποψήφιοι για το ξεκατίνιασμα της σεζόν

O CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, δεν έχει ξεπεράσει την φυγή του Ομπαμεγιάνγκ για την Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018 και σε δηλώσεις του άφησε υπονοούμενα για τον Γκαμπονέζο που απάντησε με το ίδιο νόμισμα, σε μια κόντρα που κάλλιστα θα είχε θέση στα Παρατράγουδα.

Der Vorsitzende der Geschaeftsfuehrung der Aktiengesellschaft des Fussballvereins Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke gestikuliert waehrend der Ausserordentlichen Hauptversammlung am Dienstag, 15.Aug.2006, in Dortmund. (AP Photo/Frank Augstein) CEO of the German soccer first divisioner Borussia Dortmund Hans-Joachim Watzke gestures during a shareholders' meeting in Dortmund, western Germany, Tuesday Aug.15,2006. (AP Photo/Frank Augstein)
O CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ άφησε την Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2018 για να μετακομίσει στην Premier League, φορώντας την φανέλα της Άρσεναλ. Από τότε έχει σκοράρει 49 γκολ σε 73 παιχνίδια, ωστόσο ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τους 'κανονιέρηδες' σε επίπεδο Champions League. Και ο CEO της Ντόρτμουντ δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

"Ο Ομπαμεγιάνγκ, που παίζει τόσο καλά με την φανέλα της Άρσεναλ, πιθανόν να νιώθει με ζεστασιά στην καρδιά του όταν κοιτάζει τον λογαριασμό τραπέζης αλλά τις Τετάρτες μπορεί μόνο να παρακολουθεί στην τηλεόραση το Champions League και να αισθάνεται λυπημένος", είπε ο, για να λάβει την πληρωμένη απάντηση του επιθετικού της Άρσεναλ.

"Καλύτερα για εσένα να μην μιλήσω ποτέ για τον πραγματικό λόγο που έφυγα από την Ντόρτμουντ. Κύριε Βάτσκε είσαι ένας κλόουν. Θυμάμαι όταν μας είπες ότι δεν θα πουλήσουμε ποτέ τον Ουσμάν Ντεμπελέ και μόλις είδες περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ ήσουν ο πρώτος που πήρες τα λεφτά. Μην μιλάς για χρήματα σε παρακαλώ! Άσε με στην ησυχία μου".

Προφανώς οι δύο άνδρες έχουν προηγούμενα από την εποχή της μεταγραφής του Γκαμπονέζου επιθετικού από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ και το γεγονός πως η γερμανική ομάδα αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε αντίθεση με τους Λονδρέζους, έφερε την επίθεση του του Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε και την άμεση αντίδραση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Κόντρα που βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για το ξεκατίνιασμα της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK