Ονειρεύεται τον αγγλικό πάγκο ο Αλαρντάις

Ονειρεύεται τον αγγλικό πάγκο ο Αλαρντάις

Μέγιστη τιμή για αρκετούς προπονητές είναι κάποτε στην καριέρα τους να κοουτσάρουν το εθνικό συγκρότημα της πατρίδας τους. Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις. Ο τεχνικός της Μπόλτον μέσω του μάνταζέρ του, Μαρκ Κέρτις, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Αγγλικής Ομοσπονδίας όταν έρθει η ώρα ο Σβεν Γκόραν Ερισκόν να φύγει από τον πάγκο των "λιονταριών".

" Ο Σαμ θέλει πολύ τη δουλειά, όταν ο Ερισκον θα φύγει. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο πρόεδρος της Μπόλτον " σχολίασε ο Κέρτις που δεν αναφέρθηκε τυχαία στον... ισχυρό άνδρα των "Τρότερς". Ο Φιλ Καρτσάιντ κατέχει περίοπτη θέση στο διοικητικό συμβούλιο της FA έχοντας τη δυνατότητα να επηρεάσει καταστάσεις.

Υποστηρικτής του Αλαρντάις είναι επίσης ο τέως συνεργάτης του στη Μπόλτον και νυν προπονητής της Ντέμπι, Φιλ Μπράουν, ο οποίος επισήμανε: " Ο Σαμ είναι ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Ερισκον. Δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να αντιμετωπίσει τα αστέρια της ομάδας έχοντας τις παραστάσεις να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK