ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ονιέβα, ο αντίπαλος του Πέρεθ

Η κούρσα για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι μόνο για ένα άλογο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αν και φαβορί της μάχης, θα πρέπει πρώτα να νικήσει τον Χουάν Ονιέβα, ο οποίος την Πέμπτη (21/05) ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα.

Ονιέβα, ο αντίπαλος του Πέρεθ
Ο Ονιέβα στηρίζεται από μια ομάδα ισχυρών επιχειρηματιών (Φερνάντο Μαρτίνεθ, Κάρλος Γκονθάλεθ), η οποία δεν θέλει επ’ ουδενί να δει τον Πέρεθ εκ νέου στον προεδρικό θώκο της “βασίλισσας”. Το σύνθημά της ενωτικό:”ας παίξουμε όλοι μαζί”.



Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, ο Ονιέβα απέφυγε τα παχιά λόγια και τις πομπώδεις υποσχέσεις καλώντας τα μέλη του συλλόγου να ψηφίσουν ”
όχι τα χρήματα, αλλά τις καλές ιδέες “.



Πάντως προκειμένου να ικανοποιήσει το αίσθημα… περιέργειας ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της Ρεάλ, σε περίπτωση που εκλεγεί, θα είναι ο Μεξικανός
Ούγκο Σάντσες. ”
Θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος γιατί ως προπονητής συγκεντρώνει όλο το πακέτο αξιών που έχει ανάγκη η ομάδα, όπως το πνεύμα νικητή και η αγάπη για τη Μαδρίτη. Ξέρουμε ότι έχει συμβόλαιο με την Αλμερία, αλλά είμαι σίγουρος πως θα το κανονίσουμε“, είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK