Οουεν: Επέστρεψε για το... φαγητό και τον καιρό

Το σύντομο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο επιτυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Μάικλ Οουεν, ακολουθώντας το... παράδειγμα του Γρηγόρη Γεωργάτου και του... φραπέ, ο 25χρονος διεθνής επιθετικός δεν δίστασε να παραδεχθεί πως του έλειψαν πολλά πράγματα από τον τρόπο ζωής των Αγγλων

Οουεν: Επέστρεψε για το... φαγητό και τον καιρό
Το σύντομο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο επιτυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, ο Μάικλ Οουεν δεν ντρέπεται να κάνει την αυτοκριτική του και να δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να αφήσει ξανά την Αγγλία για ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθώντας το... παράδειγμα του Γρηγόρη Γεωργάτου και του... φραπέ, ο 25χρονος διεθνής επιθετικός δεν δίστασε να παραδεχθεί πως του έλειψαν πολλά πράγματα από τον τρόπο ζωής των Αγγλων, όπως το φαγητό και ο καιρός. Εντάξει, για το φαγητό μπορούμε να τον καταλάβουμε... Αλλά για τον καιρό έχουμε τις ενστάσεις μας κ.Οουεν. Είναι καλύτερα η συννεφιά και οι βροχές από τον ήλιο της Μαδρίτης;...

"Ηθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία" , τόνισε ο επιθετικός της Νιούκαστλ στο ραδιόφωνο του BBC και συμπλήρωσε: "Τώρα, όμως, άνοιξα τα μάτια μου και γνωρίζω τι συμβαίνει. Μου αρέσει να ζω "σπίτι" μου. Πάντα ήξερα από μέσα μου πως θα επιστρέψω στην Premiership. Απλώς δεν ήξερα σε πόσα χρόνια" .

Ο 25χρονος στράικερ δεν δείχνει μετανιωμένος για την επιλογή του να "μετακομίσει" στη Μαδρίτη: "Πέρασα πολύ καλές στιγμές εκεί. Και εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο μου έλειψε ο καιρός της Βρετανίας, μου έλειψε το φαγητό, το πρωτάθλημα και οι άνθρωποι. Περίμενα πως και πως να επιστρέψω. Τώρα επέστρεψα και ζω την κάθε στιγμή" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK