Οπαδοί στο Ρέντη μετά την ήττα στη Λεωφόρο

Η ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο σε συνδυασμό με την πολύ άσχημη εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα να μαζευτούν οπαδοί των Πειραιωτών στο Ρέντη για να μιλήσουν με τους παίκτες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε τώρα! Μετά τις αποτυχίες με Πανιώνιο (1-0), ΑΕΚ (1-0), και ΠΑΟΚ (2-0), ο Ολυμπιακός έκανε μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό (1-0) που ήταν η 4η στα πέντε τελευταία ματς του στη Super League, και η οποία συνδυάστηκε μάλιστα από ένα τραγικό 90λεπτο όπου έκανε μόλις 1 τελική προσπάθεια, στο 14' με τον Ανσαριφάρντ.

Η συνολική εικόνα ήταν απογοητευτική και στηλιτεύτηκε τόσο από τον Βασίλη Βούζα στη συνέντευξη Τύπου όσο και από τον Στέφανο Καπίνο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα (κορυφαίος για τους πρωταθλητές Ελλάδας), και προκάλεσε μάλιστα τέτοιο προβληματισμό ώστε κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού να θελήσουν να πάνε στου Ρέντη.

Γύρω στα 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και περίμεναν, σε ήρεμο κλίμα, την επιστροφή της αποστολής προκειμένου να μιλήσουν με κάποιους παίκτες και να εκφράσουν τα παράπονά τους για την αποκαρδιωτική εικόνα που εμφάνισε αυτή στο ελληνικό Clasico.

"Εμείς φταίμε και να είστε σίγουροι ότι θα το γυρίσουμε. Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε και το Κύπελλο. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το νταμπλ, κάτι που όλοι το θέλουμε", είπαν οι παίκτες των Πειραιωτών στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στου Ρέντη.

Το σίγουρο είναι πως τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα μόνο τυχαία δεν είναι και οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι λογικό να ανησυχούν όχι μόνο ενόψει της νέας σεζόν αλλά και της φετινής: και αυτό γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ουσιαστικά "καπαρώσει" το πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου που εκεί οι Πειραιώτες φαντάζουν αυτή τη στιγμή σε μειονεκτική θέση απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ενόψει της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK