Οπαδοί στου Ρέντη: "Θα σας κάνουμε ελέγχους τα βράδια"

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) στις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη και τα έψαλλαν σε έντονο ύφος στους παίκτες των "ερυθρολεύκων". "Μας ξεφτιλίσατε, θα σας κάνουμε ελέγχους εκεί που βγαίνετε τα βράδια" ακούστηκαν μεταξύ άλλων.

Οπαδοί στου Ρέντη: "Θα σας κάνουμε ελέγχους τα βράδια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επεισοδιακή ήταν η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη (4/8) αφού μερίδα οπαδών βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και τα έψαλε σε έντονο ύφος στους παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ για τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά διέκοψαν την προπόνηση και φώναξαν προς τους παίκτες ότι με την εμφάνισή τους και τον αποκλεισμό από τους Ισραηλινούς ουσιαστικά τους... ξεφτίλισαν. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό αφού θυμήθηκαν και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, τους είπαν: "Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά. Σε λίγες ημέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα.

Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μη δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε".

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τα ευρωπαϊκά ματς για τα πλέι οφ του Europa League. Το κλίμα είναι βαρύ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενώ θυμίζουμε ότι την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί και σύσκεψη κορυφής όπου θα παρθούν αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Την Παρασκευή οι αποφάσεις στον Ολυμπιακό!
Αυτή είναι η ρήτρα του Ουζουνίδη με τον Πανιώνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK