Οπαδοί της Μπαρτσελόνα "έκλεψαν" 1.5 εκατ. ευρώ από τον σύλλογο

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να έχει επιπλέον έσοδα 1,5 εκατ. ευρώ, μόνο από το "Ελ Κλάσικο". Όμως οι οπαδοί της αποφάσισαν να της τα στερήσουν με τον σύλλογο να τους αποκλείει την είσοδο στο "Καμπ Νου".

Barcelona fans take pictures of a bus carrying the players celebrating during a street parade in Barcelona, Spain, Monday April 30, 2018, after winning the Spanish La Liga soccer title. Barcelona clinched the 2017/18 Spanish soccer league title after a 4-2 win at Deportivo La Coruna on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona fans take pictures of a bus carrying the players celebrating during a street parade in Barcelona, Spain, Monday April 30, 2018, after winning the Spanish La Liga soccer title. Barcelona clinched the 2017/18 Spanish soccer league title after a 4-2 win at Deportivo La Coruna on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) ΑΠ ΙΜΑΓΕ

Κάθε χρονιά που Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται αντίπαλοι στο γνωστό "Ελ Κλάσικο", στο γήπεδο δεν πέφτει... καρφίτσα, είτε αυτό λέγεται "Καμπ Νου", είτε "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Λογικό, αφού άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα "σκότωναν" για να βρουν ένα εισιτήριο, ώστε να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Πριν λίγες μέρες, οι Καταλανοί αντιμετώπισαν τους Μαδριλένους στο "σπίτι" τους και το sold out ήταν δεδομένο. Ωστόσο, κάποιοι φίλοι της ομάδας και συγκεκριμένα 2.823 άτομα προτίμησαν να μη παραβρεθούν στο στάδιο, δίνοντας το "μαγικό" χαρτάκι σε τρίτους, με τη προϋπόθεση ότι θα έπαιρναν πίσω το χρηματικό αντίτιμο που ήδη είχαν ξοδέψει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ESPN, αντί να επιλέξουν να τα επιστρέψουν στον σύλλογο, με σκοπό να τα προωθήσει αργότερα αυτός σε άλλους, τα εισιτήρια κατέληξαν στη μάυρη αγορά. Αυτά από εκεί πωλήθηκαν σε τουρίστες στην τιμή των 500 ευρώ το καθένα και το έλλειμμα για τη Μπάρτσα υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση εντόπισε τους προκατόχους των εισιτηρίων και αποφάσισε να τους τιμωρήσει, απαγορεύοντάς τους προσωρινά την είσοδο στο "Καμπ Νου", ενώ μία πειθαρχική επιτροπή έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει αυτούς που "έκλεψαν" τα χρήματα. Λογικό, αφού το κλαμπ θα είχε επωμιστεί στο τέλος το χρηματικό κέρδος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK