ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έδιωξαν από γήπεδο τον Γ. Βαρδινογιάννη (VIDEO)

Είναι κοινώς γνωστό ότι μια μεγάλη μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού δεν εκτιμά τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, γεγονός που αποδεικνύεται από το παρακάτω video.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έδιωξαν από γήπεδο τον Γ. Βαρδινογιάννη (VIDEO)
INTIME SPORTS

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού ακύρωσαν τον σκοπό του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Πανναυπλιακού και του Παναθηναικού. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο επί χρόνια πρόεδρος του Παναθηναικού Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος με το που έκανε την εμφανισή του στο γήπεδο άρχισαν να βρίζουν αυτόν και την οικογένεια του.

Ο ίδιος και χωρίς συνοδεία πήγε στους οπαδούς του Παναθηναικού όμως ούτε η παρουσία του εκεί, ούτε η παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας, μικρών παιδιών και ο σκοπός της διοργάνωσης δεν τους σταμάτησαν. Ύστερα από αυτό ο “Καπετάνιος” αποχώρησε από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

“Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα. Ο λογος που αποχώρησα ήταν σαφής. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά ουδείς τον σταματάει. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα”, τόνισε αμέσως μετά το περιστατικό ο κ.Βαρδινογιάννης στους δημοσιογράφους, ενώ ερωτηθείς για τον Παναθηναϊκό απέφυγε να σχολιάσει: “Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ…”

Πηγή: parapolitikaargolida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK