ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί
OUSTAMPASIDI VALENTINA

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασαν την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται δυναμικά. Με σύμμαχο τον ΟΠΑΠ, η ομάδα της ΑΕΚ ξεκινά τις προσπάθειές της για επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί
OUSTAMPASIDI VALENTINA

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: "Το Όραμα 2020 του ΟΠΑΠ προβλέπει την καθιέρωσή του ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκοσμίου επιπέδου. Ο αθλητισμός είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές διασκέδασης και ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έναν από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας. Η έμφαση που δίνει η ΑΕΚ στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και των αθλητικών εγκαταστάσεων συνάδει με τη δέσμευση του ΟΠΑΠ για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. H εφετινή σεζόν θα είναι ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και ελπίζουμε να αποτελέσει προάγγελο για νέες επιτυχίες στο καινούργιο γήπεδο".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε: "Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ και το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Μαζί, θέτουμε και εκπληρώνουμε υψηλούς στόχους, τόσο σε σχέση με τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και με την κοινωνική προσφορά. Η ΑΕΚ ως ιδέα και ιστορία πρεσβεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί κάτι ευρύτερο από μία κοινή ανώνυμη εταιρεία. Είναι άλλωστε γνωστή η προσφορά της εταιρείας στον αθλητισμό και στην κοινωνία γενικότερα και ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε ενεργά σε όλες σχεδόν τις δράσεις και πρωτοβουλίες της".

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί
OUSTAMPASIDI VALENTINA

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ομάδα και εύχομαι να συνδυαστεί με περισσότερες επιτυχίες. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας για πολλά χρόνια μέσω σημαντικών δράσεων». Ο αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, επεσήμανε: «Με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, μετά από 24 χρόνια, το κύπελλο και να συμμετάσχουμε στους ομίλους δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ελπίζω κι εφέτος να σημειώσουμε ανάλογες επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις».

Το video της παρουσίασης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK