Οπισθεν ολοταχώς για τα περί διαιτησίας

Παίρνει πίσω η ΠΑΕ Καλλιθέα, τα όσα είπε για τη διαιτησία του Τσαχειλίδη, στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οπισθεν ολοταχώς για τα περί διαιτησίας

Παίρνει πίσω η ΠΑΕ Καλλιθέα, τα όσα είπε για τη διαιτησία του Τσαχειλίδη, στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Η ΠΑΕ Καλλιθέα θα ήθελε να επισημάνει ότι χθεσινή της ανακοίνωση, για σφαγιαστική διαιτησία ήταν υπερβολική και αποτέλεσμα της έντασης που επικρατούσε αμέσως μετά τον αγώνα. Λάθη έγιναν εις βάρος της ομάδας μας, αλλά κυρίως από το βοηθό διαιτητή. Περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη τον διαιτητή κ. Τσαχειλίδη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρχές τις διαιτησίας δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για την αναβάθμιση του έργου τους, καθώς η ομάδα μας έχει δεχθεί πολλά πλήγματα (και φέτος), από τους "άρχοντες" των αγώνων".

Από εκεί και πέρα, δηλώσεις για τη Σούπερ Λίγκα έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής. Είπε συγκεκριμένα: "Η πρόσκληση που μας έγινε να συμμετάσχουμε στην πρσοπάθεια, χωρίς να έχουν διευκρινισθεί βασικά οικονομικά, εμπορικά και λειτουργικά δεδομένα, δεν μας άφησε περιθώρια άλλης επιλογής από το να απέχουμε της ψηφοφορίας. Δεν μπορεί με αυτό τον τρόπο να κλείσει η "ψαλίδα" μεταξύ μικρών και μεγάλων ομάδων. Χρειάζονται αποφασιστικά βήματα για την ανάπτυξη των υποδομών, την αντιμετώπιση της βίας, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση της διαιτησίας. Ολα αυτά απαιτούν ενιαία δράση και συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης, που αυτή τη στιγμή απουσιάζει από τις προτάσεις της Σούπερ Λίγκα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK