Ώρα… Champions League το ιστορικό ραντεβού του Παναθηναϊκού

Σε πόση ώρα μετά τον φιλικό αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟ με την Ούνιξ Καζάν θα βρεθούν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος, γιατί έχει μείνει "μυστικό" το μέρος και ποιοι άλλοι θα είναι παρόντες.

Ώρα… Champions League το ιστορικό ραντεβού του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ιστορική συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο, κλείστηκε απ’ το απόγευμα της Πέμπτης (14/9), για το βράδυ της Παρασκευής (15/9), αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Ούνιξ Καζάν στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (7 μ.μ.).

Αυτό που απέμεινε για να «κλειδώσει» με κάθε λεπτομέρεια η μεγάλη συνάντηση ανάμεσα στις δύο «κεφαλές» της ΚΑΕ και της ΠΑΕ προκειμένου να καθορίσουν την επόμενη μέρα του συλλόγου, ήταν η ώρα και ο τόπος.

Το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει σε ώρα…ChampionsLeague, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα ξεκινήσει στις 9:45 μ.μ., ωστόσο ο… τόπος κρατείται προς το παρόν απόλυτα «μυστικός» κι από τις δύο πλευρές. Και μάλλον θα είναι σε μέρος «ουδέτερο» και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κ.κ. Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος δεν θα είναι μόνοι τους, αλλά μαζί με πολύ στενούς συνεργάτες του. Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ θα έχει μαζί του τον Σταύρο Κωνσταντινίδη κι ένα στέλεχος τηςDeloitte, οι οποίοι πραγματοποίησαν τις τελευταίες εβδομάδες στον πλήρη οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ κι έχουν απόλυτη εικόνα για το ύψος του χρέους, τους διακανονισμούς κι όλα όσα αφορούν το οικονομικό «πακέτο» της εταιρίας.

Ο δε Γιάννης Αλαφούζος θα έχει μαζί του τον στενό συνεργάτη του Χρήστο Παναγόπουλο και τον γενικό διευθυντή (και υπεύθυνο των οικονομικών), Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Από τη συνάντησή τους θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού και το πλάνο τουPAOFoundation, καθώς η Νο1 προϋπόθεση που έχει θέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι να παραδοθεί η ΠΑΕ «καθαρή» από χρέη. ΟMr. ΣΚΑΪ από την πλευρά του έχει δεσμευτεί πως θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των χρεών που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του και μένει να φανεί μέσα από την τελική διαπραγμάτευση, εάν θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

Το κλίμα που βγαίνει πάντως και από τις δύο πλευρές είναι απόλυτα θετικό και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των δύο τελευταίων 24ωρων δείχνει πως είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να υπάρξειdeal. Αλλωστε, εδώ κι αρκετές εβδομάδες έχει γίνει μία πολύ σημαντική προεργασία απ’ τους συνεργάτες των δύο ανδρών και το γεγονός ότι πλέον προγραμματίστηκε ραντεβού σε επίπεδο κορυφής (το οποίο μάλιστα ζήτησε να έρθει πιο νωρίς χρονικά ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος), «φωτογραφίζει» πως η τελική συμφωνία δεν είναι πλέον μακριά…

News 24/7

24MEDIA NETWORK