Ωρα επανόδου για Ντάισλερ

Ωρα επανόδου για Ντάισλερ
Ετοιμος για την μεγάλη επιστροφή είναι ο Σεμπάστιαν Ντάισλερ. Ο Γερμανός μέσος συμμετείχε μετά από δύο μήνες στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού του, Οτμαρ Χίτζφελντ. Ο 24χρονος παίκτης υπέφερε από κατάθλιψη και χρειάστηκε να μείνει για δύο μήνες σε ψυχιατρική κλινική για να ξεπεράσει το πρόβλημα που του είχε δημιουργήσει η απόγνωση από τους συνεχείς τραυματισμούς. "Νιώθω πολύ καλά. Πέρασε αρκετός καιρός και πήρα και κάποια κιλά", ήταν τα λόγια του Ντάισλερ, κατά την έξοδο του από την κλινική.

Ο Γερμανός είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους της χώρας και θεωρείται το μέλλον της "νασιοναλμανσάφτ" μαζί με τον συμπαίκτη του, στο κέντρο των Βαυαρών, Μίκαελ Μπάλακ. Το εξιτήριο του ήρθε σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, αφού πριν μια εβδομάδα η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο πήρε το όνομα Ράφαελ.

Ο Ντάισλερ έχει 20 διεθνείς συμμετοχές, οι οποίες θα ήταν πολύ περισσότερες αν δεν πλήτονταν από τους συνεχείς τραυματισμούς. Η είδηση της επιστροφής του χαροποιεί και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ, ο οποίος θέλει τον παίκτη έτοιμο για τα τελικά του EURO 2004 στην Πορτογαλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK