Ώρα για μαστίγιο στον Παναθηναϊκό

Τέλος με το καρότο. Ώρα για μαστίγιο στον Παναθηναϊκό, έστω και κατόπιν εορτής.

Ώρα για μαστίγιο στον Παναθηναϊκό

Πριν την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη παρουσία των κυρίων Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου, Σαραβάκου, Αναστασίου. Στη διάρκειά της ήταν έκδηλη από πλευράς διοίκησης η έντονη δυσφορία για τη χθεσινή απόδοση της ομάδας και τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι “πράσινοι” τον επαναληπτικό κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη.

Ακολούθησε σκληρή ομιλία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στους παίκτες, με την οποία ουσιαστικά εστάλη το μήνυμα, περί του τέλους της ανοχής. Ο Λεωνίδας Βόκολος έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και επί της ουσίας τόνισε ότι ορισμένοι θα πάψουν πλέον να υπολογίζονται στα αρχικά πλάνα:

"Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος και το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για την ομάδα αυτή.

Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν που παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα. Επίσης, επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μην νομίζετε ότι η χρονιά τελείωσε.

Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και αυτοί που μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες".

Οσφυαλγία ο Καρέλης, ενοχλήσεις ο Μπούρμπος

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος έκαναν τελειώματα.

Ο Καρέλης -που έχει οσφυαλγία- έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Μπούρμπος είχε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό κι έκανε επίσης θεραπεία και ο Μπούι προπονήθηκε ατομικά. Επίσης, απουσίασε ο Πράνιτς λόγω ίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK