"Ωρα για νίκη" λένε στο Δικέφαλο

"Ωρα για νίκη" λένε στο Δικέφαλο

Ρεπορτάζ:Γιώργος Μίνος
Ανεβάζει ρυθμούς σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με το Αιγάλεω στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή. Στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (με φόντο το πυκνό σύννεφο καπνού που προερχόταν από τη φωτιά στη XANΘ) ο Μέγκαχεντ πήρε κανονικά μέρος γεγονός που φυσικά χαροποίησε τον Γιώργο Κωστίκο.

Aπό την πλευρά του, ο Μάρτσιν Μίετσελ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς όμως να τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Ο Μαλαδένης έκανε ειδικό πρόγραμμα για να προλάβει το ματς με τη Μέταλουργκ, στο οποίο όμως δεν θα παίξει ο Εγκωμίτης.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν φυσικά να μην επαναληφθεί το σκηνικό του αντίστοιχου αγώνα πέρυσι όταν το Αιγάλεω είχε επικρατήσει με 4-2 κάτω από συνεχή βροχή. Αντίθετα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά υπάρχει δίψα για την πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ετσι και αλλιώς περαιτέρω περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

OΓιώργος Κωστίκος προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του οι οποίοι συνεχώς ακούν πράγματα για το Λόταρ Ματέους. Ο Ελληνας τεχνικός χαρακτηριστικά τους επεσήμανε: Δώστε προσοχή στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις και μην ασχολήστε με το θέμα του νέου προπονητή. Αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.»

Εν τω μεταξύ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα παραλάβουν 120 εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μέταλουργκ, όσα δηλαδή είχαν πάρει και οι Ουκρανοί στο πρώτο ματς. Για την Ουκρανία θα αναχωρήσουν σίγουρα δύο τσάρτερ με Ελληνες οπαδούς.



Eπίσης η Λάρισα ζήτησε 1500 εισιτήρια για το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Ποτέ στο παρελθόν επαρχιακή ομάδα δεν είχε ζητήσει τόσα πολλά εισιτήρια για αγώνα στην Τούμπα.

***O Zαγοράκης έδωσε το παρόν σε εκδήλωση του χορηγού του στη Δυτική Θεσσαλονίκη και έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φιλάθλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK