ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ωρα μάχης για τέσσερις από τους πέντε

Η ώρα των τεσσάρων από τους πέντε εκπροσώπους μας στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, έφτασε. Μονάχα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται επί ελληνικού εδάφος, υποδεχόμενος την Αμπερντίν. ΑΕΚ και Πανιώνιος βρίσκονται στη Σουηδία για τις αναμετρήσεις με Χέλσινμποργκ και Ελφσμποργκ, αντίστοιχα, ενώ η Λάρισα δοκιμάζεται στο "Γκούντισον Παρκ" της Εβερτον. Ο Αρης έχει ρεπό το οποίο θα αξιοποιήσει για κατασκοπευτικούς λόγους.

Ωρα μάχης για τέσσερις από τους πέντε

Η ώρα των τεσσάρων από τους πέντε εκπροσώπους μας στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, έφτασε. Μονάχα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται επί ελληνικού εδάφος, υποδεχόμενος την Αμπερντίν. ΑΕΚ και Πανιώνιος βρίσκονται στη Σουηδία για τις αναμετρήσεις με Χέλσινμποργκ και Ελφσμποργκ, αντίστοιχα, ενώ η Λάρισα δοκιμάζεται στο “Γκούντισον Παρκ” της Εβερτον. Ο Αρης έχει ρεπό το οποίο θα αξιοποιήσει για κατασκοπευτικούς λόγους.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τηνέκβαση του αγώνα με τους Σκωτσέζους και τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Καραγκούνη και Παπαδόπουλο που τέθηκαν κανονικά στη διάθεσή του. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές την ώρα που ο Λορένθο Σέρα Φερέρ προανήγγειλε αλλαγές.

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Εβαλντ Λίνεν όσον αφορά στις προθέσεις του Πανιωνίου για το ματς με την Χέλσινμποργκ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει στο μυαλό της μονάχα ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Τέλος, ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες της Λάρισας να ευχαριστηθούν την παρουσία τους στο Γκούντισον Παρκ με αντίπαλο την Εβερτον και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας που τους αναλογούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ