Ωρα πρωταθλήματος για τις ομάδες
Εφόσον ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό από τους αγώνες του Κυπέλλου UEFA οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων τελείωσαν με την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό από τους αγώνες του Κυπέλλου UEFA οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων τελείωσαν με την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια.
Από εδώ και πέρα, ο χρόνος έχει αρχίσει να κυλάει αντίστροφα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ τα πράγματα τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά είναι περίπλοκα.
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ξεπεράσει την ήττα στην Ισπανία αλλά και να βρει τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο κύπριος φορ που τραυματίστηκε κόντρα στη Βαλένθια δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί με τη Σαχτάρ.
Την Πέμπτηο προπονητής του Παναθηναϊκού Βίκτορ Μουνιόθ δήλωσε ότι ήταν ιστορική ευθύνη γι’ αυτόν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Στην προπόνηση ο Ισπανός δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Οι Βίκτορ, Παπαδόπουλος και Μόρις έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς που δεν εμπνέουν ανησυχία.
Στην ΑΕΚ ο Φερέρ δεν θέλει να ακούει άλλο για τη νίκη επί της Μίλαν. Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τους παίκτες του να ξεχάσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και να συγκεντρωθούν στο ματς με τοΑιγάλεω.
Στον Ηρακλή τα πράγματα είναι δύσκολα αφού ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει αρκετούς παίκτες τραυματίες. Όμως η νίκη επί της Λάρισας άνοιξε την όρεξη στο «Γηραιό» και για άλλες επιτυχίες.
Τέλος ο Γιώργος Δώνης έσπευσε να προστατέψει τους παίκτες του για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.