Ώρα Σαμπράνο και Μαουρίσιο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο την Τετάρτη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει να ρίξει στη μάχη τόσο τον Σαμπράνο όσο και τον Μαουρίτσιο. Η αποστολή του Δικεφάλου.

Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia)
Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia) AP

Οι δυο... "εξ' ανατολής" Λατίνοι, Κάρλος Σαμπράνο (Περουβιανός που αγωνιζόταν στην Ρούμπιν Καζάν) και Ζοσέ Μαουρίσιο (Βραζιλιάνος που αγωνιζόταν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), βάζουν πλώρη για την πρώτη τους συμμετοχή ως βασικοί, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (20/9, 18:30) που θα γίνει στο Καυταζόγλειο λόγω εργασιών στο Τούμπα, που αφορούν την βελτίωση του χλοοτάπητα.

Οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κάτσε, Τζάλμα, Μακ έμειναν εκτός 18άδας (με τον Ρουμάνο τεχνικό να τους δίνει ανάσες) όπως και οι Λέβατς, Λεβέκ. Στην αποστολή, πλην των Σαμπράνο και Μαουρίσιο βρίσκονται και οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Για τον Σαμπράνο θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ενώ ο Μαουρίσιο έχει ήδη γράψει 45 αγωνιστικά λεπτά στην αναμέτρηση της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK