Ορφανός: "Δεν πτοούμαστε"

Με δηλώσεις του στην "Αθλητική Κυριακή", ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, σχολίασε τα γεγονότα της Λειβαδιάς. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως η προσπάθεια της Πολιτείας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ τόνισε πως οι δράστες θα τύχουν παραδειγματικής τιμωρίας.

Ορφανός: "Δεν πτοούμαστε"

Με δηλώσεις του στην "Αθλητική Κυριακή", ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, σχολίασε τα γεγονότα της Λειβαδιάς. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως η προσπάθεια της Πολιτείας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ τόνισε πως οι δράστες θα τύχουν παραδειγματικής τιμωρίας. Αναλυτικά...

" Μας ενοχλεί αυτή η εικόνα. Η εφαρμογή του Νόμου απέναντι στα πρόσωπα που κρύβονται και κάνουν επεισόδια θα είναι αμείλικτη. Ήδη διεξάγονται έρευνες και όσα στοιχεία χρησιμοποιηθούν, θα οδηγήσουν στις πιο σκληρές τιμωρίες. Το ποδόσφαιρο κάνει μάχη για να ανακτήσει την αξιοπιστία του. Αν κάποιοι νομίζουν πως με τέτοια γεγονότα θα κάνουμε πίσω, είναι γελασμένοι.

Πέρυσι είχαμε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις. Το ότι εφέτος έγιναν εκτεταμένα επεισόδια για πρώτη φορά, δεν σημαίνει πως δεν θα ασχοληθούμε επειδή έγιναν εκτός γηπέδου. Το ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες και είχαν βόμβες μολότοφ, σημαίνει πως είχαν προετοιμάσει τις ενέργειές τους.

Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει ανάλογα φαινόμενα. Θέλουμε την αρωγή όλων και την κριτική αν δεν κάνουμε κάτι καλά.

Λέμε πολλές φορές πως σε χώρες που έχουν πάψει να αντιμετωπίζουν φαινόμενα βίας, τα πάντα πηγαίνουν καλά. Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκαν πέντε – έξι χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε εντατικά την προσπάθειά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK