Οργή για τον Παναθηναϊκό: Τα 300 χιλιάρικα του Μπουμάλ... αγνοούνται

Οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος μετά βίας συγκρατούν την οργή τους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γι' αυτό υπάρχει λόγος. Περισσότερα από τα μισά χρήματα της πώλησης του Ολιβιέ Μπουμάλ δεν έχουν εισπραχθεί ακόμα.

Οργή για τον Παναθηναϊκό: Τα 300 χιλιάρικα του Μπουμάλ... αγνοούνται

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουν ξεχάσει ότι διαθέτουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή με το όνομα Ολιβιέ Μπουμάλ, στον Πανιώνιο όμως το θυμούνται πάρα πολύ καλά.

Και το θυμούνται όχι γιατί νοσταλγούν τον πρώην παίκτη τους αλλά διότι, όπως τονίζουν υψηλόβαθμες διοικητικές πηγές της ομάδας της Νέας Σμύρνης, δεν έχουν εισπράξει ούτε τα μισά από τα χρήματα της πώλησης που έγινε τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Ο Ιστορικός έχει βάλει εδώ και μήνες τις 250.000 ευρώ που έπρεπε να πάρει μετρητά βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων. Τα υπόλοιπα 300.000 όμως, πάντα σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι του Πανιωνίου, έχουν γραφτεί στο ... χιόνι κατά το κοινώς λεγόμενον.

Η αλήθεια είναι ότι αμφότεροι είχαν συμφωνήσει αυτά τα χρήματα να δοθούν ως χορηγία από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δηλαδή 10 και πλέον μήνες μετά το ντιλ.

Στον Πανιώνιο, παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους, δεν έχουν δει φως στο τούνελ και πλέον σκέφτονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για να πάρουν τα χρήματά τους. Ο εκνευρισμός του δε γίνεται ακόμα μεγαλύτερος όσο ο Παναθηναϊκός αρνείται την αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων της Λίγκας προς όφελος των μικρότερων ομάδων.

Οι του Ιστορικού πάντως ελπίζουν ότι έστω και στο και πέντε ο Παναθηναϊκός θα τους εξοφλήσει βάζοντας τέλος σ' αυτήν την υπόθεση. Είναι φυσικά σαφές ότι ο Πανιώνιος χρειάζεται πάση θυσία αυτά τα χρήματα στο πλαίσιο του πολύ μεγάλου αγώνα που κάνει για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK